Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Δεκ-2017 19:08

  Ολοκληρώνονται οι εκλογές στο ΕΒΕΑ, με μεγάλη συμμετοχή

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ολοκληρώνονται απόψε στις 20:00 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας, με εντυπωσιακή συμμετοχή των επιχειρήσεων - μελών του ΕΒΕΑ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην κρίση των ψηφοφόρων – μελών του Επιμελητηρίου εκτέθηκε μόνο ένας συνδυασμός, η "Επιχειρηματική Ανάπτυξη" με επικεφαλής τον σημερινό πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο. Οι 107 επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της "Επιχειρηματικής Ανάπτυξης", σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα μοιραστούν περί τους 16.000 - 17.000 σταυρούς προτίμησης, προκειμένου να εκλεγούν ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οι 50 πρώτοι.

  Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος δήλωσε:

  "Θέλω να ευχαριστήσω τις επιχειρήσεις – μέλη του ΕΒΕΑ για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης. Σε αυτές τις εκλογές στο ΕΒΕΑ κάναμε πράξη την επιθυμία σύσσωμου του επιχειρηματικού κόσμου για ένα ψηφοδέλτιο μακριά από κόμματα και χρώματα, που θα εκπροσωπεί το σύνολο της επιχειρηματικότητας, με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα της μικρομεσαίας και την προώθηση θέσεων που θα συμβάλουν στην έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

  Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για την αγορά, οι επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες του ΕΒΕΑ, απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Επιμελητηριακό θεσμό, γεγονός που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τις προσπάθειές μας για το πέρασμα σε μια νέα εποχή έξω από τα μνημόνια και με ένα καθαρά εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο. Και η νέα Διοίκηση του ΕΒΕΑ, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή αλλά και για την ανατροπή της στρεβλής εικόνας που υπάρχει σήμερα για την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες που αδίκως έχουν στοχοποιηθεί. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για τη βελτίωση των συνθηκών της λειτουργίας της αγοράς και αυτό θα το πετύχουμε ενωμένοι.

  Γιατί ενωμένοι θα δυναμώσουμε τη φωνή του ΕΒΕΑ, τη φωνή του Έλληνα επιχειρηματία".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων