Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Δεκ-2017 18:30

  Τοποθετήσεις και μετακινήσεις αντιπρόεδρων και συμβούλων Επικρατείας του ΣτΕ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Διοικητική Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, που συνήλθε αργά σήμερα το μεσημέρι υπό τον πρόεδρό της Νικόλαο Σακελλαρίου, προέβη στην τοποθέτηση των νέων αντιπροέδρων και στη μετακίνηση αντιπροέδρων και συμβούλων Επικρατείας.
   
  Αναλυτικότερα, ο νεοπροαχθείς αντιπρόεδρος Γεώργιος Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε δεύτερος αντιπρόεδρος στο Ε΄ Τμήμα και η νεοπροαχθείσα αντιπρόεδρος Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου τοποθετήθηκε δεύτερη αντιπρόεδρος στο Α΄ Τμήμα.
   
  Ακόμη, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του ΣΤ΄ Τμήματος Χρήστος Ράμμος μετακινήθηκε στο Δ΄ Τμήμα, έως τον ερχόμενο Ιούλιο που αποχωρεί από το σώμα, ενώ η αντιπρόεδρος Μαρία Καραμανώφ τοποθετείται στο ΣΤ΄ Τμήμα μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο και στη συνέχεια μετά την αποχώρηση του κ. Ράμμου, μετακινείται στο Δ' Τμήμα .
   
  Επίσης, μετακινούνται οι σύμβουλοι Επικρατείας: 1) Δημήτριος Αλεξανδρής στο Ε΄ Τμήμα, 2) ο Σπυρίδων Μαρκάτης στο Β΄ Τμήμα και 3) ο Κωνσταντίνος Κουσούλης στο Α΄ Τμήμα.
   
  Τέλος, οι τρεις νεοπροαχθείσες σύμβουλοι Επικρατείας τοποθετούνται ως εξής: α) Ρωξάνη Γιαννουλάτου στο Ε΄ Τμήμα, β) Χριστίνα Σιταρά στο Δ΄ Τμημα και γ) Μαρλένα Τριπολιτσιώτη στο Γ΄ Τμήμα.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων