Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 17-Νοε-2017 18:12

  Πρόγραμμα επιμόρφωσης αστυνομικών για τα κακοποιημένα παιδιά

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πανελλαδικό πρόγραμμα επιμόρφωσης αστυνομικών σε θέματα διαχείρισης περιστατικών κακοποιημένων παιδιών, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Κυριακή, παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης παιδιών. Το πρόγραμμα αποτελεί συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την εταιρία κατά της Κακοποίησης Παιδιού, Ελίζα και θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, στις 18:30, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός. (Πλατεία Καρύτση 8, 10561, πλησίον στάσης μετρό Πανεπιστήμιο).

  Στην εκδήλωση πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά της Νεανικής Χορωδίας Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, καθώς και η μπάντα της Αστυνομίας.

  Πανελλαδική Εκστρατεία 

  Η εκδήλωση αποτελεί το έναυσμα της συνεργασίας που ξεκινά η Ελληνική Αστυνομία με το ΕΛΙΖΑ και τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθεί και το Πανελλαδικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Αστυνομικών σε θέματα διαχείρισης περιστατικών κακοποιημένων παιδιών, που θα λάβει χώρα το 2018. 

  Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Αστυνομικών εντάσσεται στην Πανελλαδική Εκστρατεία κατά της Κακοποίησης Ανηλίκων που το ΕΛΙΖΑ ξεκίνησε το 2016 μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση Εθνικών Προγραμμάτων, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι ιατρικές σχολές των Αμερικανικών Πανεπιστημίων YALE & IOWA, το The New York Society for the Prevention of Cruelty to Children (NYSPCC) – τον 1ο οργανισμό παγκοσμίως που ασχολήθηκε με το φαινόμενο. 

  Μέσα στον τελευταίο χρόνο το ΕΛΙΖΑ έχει ήδη επιμορφώσει 1.220 επαγγελματίες υγείας, στην πλειονότητά τους ιατρούς, καθώς και πάνω από 1.100 εκπαιδευτικούς και 2.000 παιδιά.

  Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν περισσότερα από 400 άτομα, μεταξύ αυτών εκπρόσωποι του Σώματος της ΕΛΑΣ, εκπρόσωποι της Πολιτείας - τόσο από την Εισαγγελία όσο και από το Δήμο Αθηναίων -, καθώς και πλήθος ευαισθητοποιημένων πολιτών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων