Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Νοε-2017 15:31

  Σε διαδικασία εκταμίευσης η μισθοδοσία των εργαζομένων στο ΤΑΥΠ-ΥΠΠΟ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε διαδικασία εκταμίευσης βρίσκεται το ποσό της δόσης που αφορά στη μισθοδοσία των εργαζομένων στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού (ΤΑΥΠ-ΥΠΠΟ), καθώς και στα λειτουργικά του παιδικού σταθμού, των μηνών Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

  Τα παραπάνω ενημερώνει, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τονίζοντας επίσης, ότι έχει κληθεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΥΠΠΟ-ΠΟΕ ΥΠΠΟ να προτείνει άμεσα τα δύο τακτικά και τα δύο αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ του Ταμείου.

  Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ έχει ως εξής:

  "Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι το ποσόν της δόσης που αφορά στη μισθοδοσία των εργαζομένων στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού (ΤΑΥΠ-ΥΠΠΟ) και στα λειτουργικά του παιδικού σταθμού, των μηνών Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, βρίσκεται σε διαδικασία εκταμίευσης, ύστερα από σχετική απόφαση του ΔΣ του ΤΑΠ, που συγκλήθηκε μετά τον ορισμό της νέας προέδρου του.

  Προκειμένου να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αλληλοβοηθείας έχει κληθεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΥΠΠΟ-ΠΟΕ ΥΠΠΟ να προτείνει άμεσα τα δύο τακτικά και τα δύο αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων