Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 02-Νοε-2017 14:11

  Συμμετοχή οκτώ επιχειρήσεων στο workshop του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Γιατί να συμμετάσχει μια εταιρία σε διεθνή έκθεση στο εξωτερικό; Τι πρέπει να κάνει πριν, έτσι ώστε να προετοιμάσει τη συμμετοχή της; Τι οφείλει να κάνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κεφαλοποιήσει την παρουσία της;"
   
  Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που βρίσκουν τις απαντήσεις τους στη σειρά των  workshοps  που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο που έχουν ως στόχο τη μετάδοση πληροφοριών για τις ελληνικές επιχειρήσεις μέσα από παραδείγματα και best practices, έτσι ώστε η παρουσία και εκπροσώπηση της επιχείρησης να αποβεί επωφελής όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας διεθνούς εμπορικής έκθεσης, αλλά και πριν και μετά από αυτήν.
   
  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων γερμανικών οργανισμών, που διοργανώνουν εκθέσεις στη Γερμανία, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα εκθέσεων και των workshops.
   
  Στο  πρόσφατο workshop του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα: "Ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας – Τεχνικές & Διαδικασίες Συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις", που πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου Capital+Vision 2017, συμμετείχαν οκτώ επιχειρήσεις. 
   
  Στο workshop έλαβαν μέρος επιχειρήσεις του κλάδου της βιομηχανίας, της μεταποίησης και της παροχής υπηρεσιών και συγκεκριμένα οι: TRANSNET S.A., V.M.S ΑΦΟΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε., Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε., Nuts 'n Nuts, DIGIMARK S.A., DOMEST SPARE PARTS, Intracom Defence Electronics (IDE) και Protasis S.A.
   
  Στην τελευταία ενότητα του workshop η κα Μιχαέλα Μπαλή, Εκπρόσωπος για την Ελλάδα & την Κύπρο του Germany Trade and Invest, πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα: "Στρατηγικές διεθνούς και εξαγωγικού μάρκετινγκ".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων