Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 10-Απρ-2017 15:48

  ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων "εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου" Λατζιμάς

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την άμεση ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων του "Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου" Λατζιμάς, απαίτησε ο ΕΦΕΤ, καθώς μετά από τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Χημικών Αναλύσεων & Οργανοληπτικών Δοκιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ελαιόλαδα "ΛΑΜΠΑΝΤΕ" που καθίστανται μη βρώσιμα ως έχουν.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρόκειται για δύο παρτίδες ελαιολάδου με ονομασία "Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Λατζιμάς", συσκευασίας 1L, με αριθμούς  παρτίδας : LOT 2140116Α με ανάλωση πριν από : 30/01/2018 και LOT 3230116Α με ανάλωση πριν από : 30/04/2018. Τα προϊόντα τυποποιούνται από την επιχείρηση "Λατζιμάς Α.Ε." (EL 40 043), που βρίσκεται στο Πάνορμο Ρεθύμνου Κρήτης.  

  Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω παρτίδων από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι, ενώ ταυτόχρονα καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τις εν λόγω παρτίδες των συγκεκριμένων προϊόντων, να μην τα χρησιμοποιήσουν.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ