Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Απρ-2015 20:49

  Στη θέση του Γ.Γ. στο ΥΠΕΞ διορίστηκε ο Γιώργος Τσίπρας

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  «Θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Γεώργιο Τσίπρα γιατί, με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, κατέλαβε επαξίως τη θέση του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του σχετικά με τον εν λόγω διορισμό.

  Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά,  ο κ. Γεώργιος Τσίπρας του Ηρακλή είχε διοριστεί από 27/1/2015 στο πολιτικό του γραφείο «σε θέση Ειδικού Συμβούλου κατηγορίας ΠΕ με βαθμό Β΄ και εισαγωγικό Μ.Κ.. Η υπηρεσία του ανωτέρω λήγει αυτοδικαίως με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο λήξη της θητείας του Υπουργού Εξωτερικών», όπως ανέφερε το σχετικό ΦΕΚ με ημερομηνία κυκλοφορίας 26 Φεβρουαρίου.


  (απόσπασμα από το σχετικό ΦΕΚ)

  Με νεώτερο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με απόφασή τους που έχει ημερομηνία 3 Απριλίου, διορίζουν τον κ. Γεώργιο Τσίπρα του Ηρακλή «στη θέση του μετακλητού Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων, Προϊσταμένου της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών», κατόπιν της παραίτησης του κ. Παναγιώτη Μίχαλου από τη θέση.


  (απόσπασμα από το σχετικό ΦΕΚ)
  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ