Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Ιουν-2014 14:16

  Δ. Παπαδημούλης: Δεν κάνουμε face control για το ποιοι έρχονται σε μια εκδήλωση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  «Face control δεν κάνουμε για το ποιοι έρχονται σε μία εκδήλωση» ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη σε συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM όταν ερωτήθηκε για την παρουσία του Νίκου Φωτόπουλου και άλλων συνδικαλιστών από το χώρο του ΠΑΣΟΚ σε χθεσινή εκδήλωση του κόμματος για τη ΔΕΗ.

  «Στα συνέδρια όλων των κομμάτων καλούνται συνδικαλιστές και όταν κλήθηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο Νίκος Φωτόπουλος, στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ψευδώς γράφτηκε ότι εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρατώ από την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ την ξεκάθαρη τοποθέτησή τους ότι διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική και ειδικά στο θέμα της ΔΕΗ, καθώς και τη διάθεσή τους να συζητήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Εμείς, απευθυνθήκαμε σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς, σε όσους θέλουν να συμπράξουν σ’ αυτήν την προσπάθεια να μην περάσει το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ» είπε ο κ. Παπαδμούλής.

  Όσον αφορά τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς σχολίασε : «Tο σπάσιμο που θα οδηγήσει σε ακριβότερα τιμολόγια και επιβάρυνση της πραγματικής οικονομίας, διότι τα αυξημένα τιμολόγια θα οδηγήσουν και σε αύξηση του βιομηχανικού κόστους και είμαστε ούτως ή άλλως μια χώρα με υψηλό ενεργειακό κόστος. Αλλά και γιατί στη μεγάλη πλειοψηφία των ευρωπαϊκών κρατών – και σας το λέω και με την εμπειρία του ευρωβουλευτή – δεν υπάρχει το μοντέλο που προωθεί η κυβέρνηση και θυμίζει περισσότερο τριτοκοσμικές χώρες»
  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ