Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Ιουν-2014 19:03

  Στις 28 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης του Deree

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εκατοντάδες νέοι και νέες μαζί με τις οικογένειές τους θα γιορτάσουν την αποφοίτησή τους από το DEREE-The American College of Greece κατά τη διάρκεια της επιβλητικής τελετής αποφοίτησης που θα γίνει στο στάδιο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος το Σάββατο, 28 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ.

  Κατά τη διάρκεια της τελετής η Δρ. Λίντα Κατέχη, πρόεδρος του University of California - Davis θα ανακηρυχθεί επίτιμη διδάκτωρ του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Η Δρ. Κατέχη, μεταξύ άλλων, διετέλεσε πρόεδρος της εννιαμελούς Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής για τις αλλαγές στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  Οι απόφοιτοι θα παραλάβουν τίτλους Bachelor και Master από τον Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Δρ. David G.Horner. Σημαντικό μέρος της φετινής αποφοιτώσας τάξης θα  παραλάβει μαζί με τους τίτλους σπουδών του DEREE και τίτλους από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου, με το οποίο το DEREE έχει συνάψει συμφωνία πιστοποίησης (validation agreement για να εξασφαλίσει τα πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του στην Ελλάδα. Οι τίτλοι σπουδών του DEREE είναι πιστοποιημένοι από τη New England Association of Schools and Colleges, τον αρχαιότερο και σημαντικότερο οργανισμό πιστοποίησης των ΗΠΑ.
  Χαιρετισμό προς τους αποφοίτους θα απευθύνει ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. David D. Pearce.
  Στην τελετή αποφοίτησης θα παρευρεθούν στελέχη της κυβέρνησης, πρεσβευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων