Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Ιουν-2014 14:10

  Πάνος Παναγιωτόπουλος: Τώρα η αποκατάσταση δικαστικών αργότερα των στρατιωτικών

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  "Η Ν.Δ. πρέπει να προχωρήσει σε αμφίπλευρη διεύρυνση, και προς το κέντρο και προς τα δεξιά» - «Θα ψηφίσω τη διάταξη για τους δικαστικούς, αλλά η δικαίωση των ενστόλων πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητα", υποστήριξε ο πρώην υπουργός Πάνος Παγανιωτόπουλος.

  Μιλώντας στο "ΒΗΜΑ FM", για το θέμα των ενστόλων και των δικαστικών ο κ. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι οι στρατωιτικοί έχουν κάνει θυσίες και πως θα έρθει και η δική τους σειρά "όταν η χώρα πετύχει δημοσιονομικά πλαονάσματα".

  "Οπότε, πρέπει να υπάρξει μια αξιολόγηση προτεραιοτήτων και σ’ αυτά τα πλαίσια πιστεύω ότι πρέπει να αξιολογηθεί ως άμεση επόμενη προτεραιότητα η σταδιακή – διότι δεν μπορεί να γίνει αμέσως – αποκατάσταση των απωλεσθέντων για τους ενστόλους.

  Θεωρώ ότι σωστά έρχεται η ρύθμιση για τους δικαστές και δηλώνω δημόσια ότι θα την ψηφίσω, αλλά καλώ τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να είμαστε συνεπείς σ’ αυτά που δεσμευτήκαμε στα πλαίσια των δημοσιονομικών δυνατοτήτων, να θέσουμε ως επόμενη προτεραιότητα την αποκατάσταση των εισοδημάτων των ανδρών και γυναικών και των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων", κατέληξε.
  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ