Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Μαϊ-2012 09:27

  Τζήμερος - Μάνος χωρίς Βαλλιανάτο

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Μαρίνας Μάνη

   

  Το απρόβλεπτο (;) εμπόδιο που μπήκε στην κοινή πορεία του Στέφανου Μάνου και του Θάνου Τζήμερου προς τις εκλογές, αφαιρέθηκε χθες αργά το βράδυ πριν την ανακόψει.

  Ενώ οι συζητήσεις των δύο ανδρών για εκλογική συνεργασία ευοδώθηκαν, ο κ. Τζήμερος ξεκαθάρισε στον κ. Μάνο ότι δεν επιθυμεί στο σχήμα τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, με τον οποίο είχε συμπράξει η Δράση μέσω της Φιλελεύθερης Συμμαχίας για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. 

  Κατά τις πληροφορίες μάλιστα, ο πρόεδρος του «Δημιουργία Ξανά» διευκρίνισε πως, σε αντίθετη περίπτωση, θα επέλεγε την αυτόνομη παρουσία στις κάλπες της 17ης Ιουνίου.

  Μετά από ολιγόωρη σκέψη, ο κ. Μάνος ζήτησε από τον κ. Βαλλιανάτο να αποσυρθεί από το σχήμα –όπερ και εγένετο. Αλλά όχι χωρίς αντιδράσεις, από στελέχη τόσο της «Δράσης», όσο και της Δημοκρατικής Συμμαχίας που σκόπευαν να ακολουθήσουν τη συνεργασία Τζήμερου-Μάνου αντιδρώντας στη συνεργασία της κ. Μπακογιάννη με τη ΝΔ.

  Ο ίδιος ο κ. Βαλλιανάτος μίλησε για «τελεσίγραφο Τζήμερου» και ειρωνεύθηκε το «νέο πολιτικό ήθος του».

  Κατόπιν όλων αυτών, επιβεβαιώθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν το απόγευμα οι κύριοι Τζήμερος και Μάνος σε κεντρικό ξενοδοχείο για να ανακοινώσουν την κοινή εκλογική κάθοδο των φιλελεύθερων δυνάμεων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ