Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Φεβ-2011 12:58

  ΥΠΕΚΑ: Περίπτερο στην έκθεση "Εξοικονομώ Expo 2011" στο Σύνταγμα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κοινό περίπτερο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,  περιλαμβάνεται στην έκθεση «Εξοικονομώ Expo 2011», που διοργανώνεται από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία περνώντας από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού να επισκεφτούν το περίπτερο και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον». Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο περίπτερο, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό που θα βρίσκεται εκεί και να παρακολουθήσουν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μέσω σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων και ειδικών εφαρμογών.

  Το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» είναι ένα συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κατοικιών που έχουν κατασκευαστεί πριν το 1980, είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας και χρησιμοποιούνται ως κύρια ή πρώτη δευτερεύουσα κατοικία. Περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες κινήτρων που περιλαμβάνουν άτοκο ή χαμηλότοκο δάνειο ή/και επιχορήγηση, η ένταξη στις οποίες γίνεται με βάση το εισόδημα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων