Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Φεβ-2011 12:18

  Αντιπαράθεση στη Βουλή για το Μνημόνιο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ελλάδα είχε δυο επιλογές να χρεοκοπήσει ή να βρει από αλλού δανεισμό, απάντησε ο πρωθυπουργός σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για το μνημόνιο. "Εμείς δίνουμε τη μάχη, αλλά για όποιο αποτέλεσμα προκύψει πορευόμαστε χωρίς φόβο βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες. Η μιζέρια και η καταστροφολογία οδηγεί στην παραίτηση", υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

  "Το έγκλημα ήταν εκ προ μελέτης. Με σχέδιο οδηγήσατε τη χώρα στο ΔΝΤ και μάλιστα την εποχή που θέλατε να δώσετε αυξήσεις", απάντησε ο κ Τσίπρας.

  Νωρίτερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στα τεκταινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, με την "ανάφλεξη" τώρα στη Λιβύη, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα είναι παρούσα στις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.

  "Η προσφορά μας στη μεταφορά πολιτών ξένων κρατών δείχνει τη σημασία της Ελλάδας αλλά και την κρισιμότητα της περιοχής. Θα συνεχίσουμε σταθερά την πορεία μας για την ανθρωπιστική βοήθεια και μετά θα είμαστε παρόντες στη ανασυγκρότηση για μια ειρηνική μετάβαση. Είναι κρίσιμη ώρα και για την ΕΕ, αναφορικά με τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων της Ένωσης με αραβικό κόσμο", δήλωσε ο Πρωθυπουργός

  "Η Τουρκία δίνει τεράστια σημασία στην ανάπτυξη της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται το ίδιο; Θα πω σκληρές κουβέντες: γιατί από την εγχώρια βιομηχανία δεν βγαίνουν μίζες. Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε μια αμυντική βιομηχανία που "βάζει μέσα το κράτος", τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

  Πηγή: www.athina984.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων