Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Μαϊ-2018 17:09

  nrg: Η νέα σας σχέση στην ενέργεια

  nrg: Η νέα σας σχέση στην ενέργεια
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην nrg προσφέρουν προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύµατος για τη µείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης, µε το κύρος και την αξιοπιστία του Ενεργειακού Οµίλου Χανδρή.

  Αποτελώντας φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχηµένης επιχειρηµατικής παράδοσης του Οµίλου, δραστηριοποιούµαστε σε έναν τοµέα ζωτικής σηµασίας για την ελληνική οικονοµία και για τον Έλληνα επιχειρηµατία και ιδιώτη, µε στόχο να του προσφέρουµε πάντα περισσότερα από όσα περιµένει.

  Στα 5 χρόνια επιτυχηµένης λειτουργίας και διαρκούς ανοδικής πορείας της εταιρείας, έχουµε αναπτύξει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών, που περιλαµβάνει µεγάλους επιχειρηµατικούς οµίλους, µικροµεσαίες επιχειρήσεις και οικιακούς καταναλωτές.

  Με προγράµµατα παροχής ηλεκτρικού ρεύµατος για την κατοικία που περιλαµβάνουν εξαιρετικά οικονοµικές χρεώσεις και ξεκάθαρους όρους, αλλά και µε επιπλέον προσφορές που διευκολύνουν την καθηµερινότητα των πελατών, η nrg σήµερα συγκαταλέγεται µέσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών για την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύµατος.

  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, Η nrg ΑΠΟΤΕΛΕΙ πραγµατικό συνεργάτη και για την επιχείρηση. Διασφαλίζουµε την οικονοµικότερη λειτουργία της µέσα από εξειδικευµένες αναλύσεις του ενεργειακού της προφίλ, ώστε να παρέχουµε τα πιο ευέλικτα προγράµµατα παροχής ηλεκτρικού ρεύµατος. Είµαστε πάντα δίπλα της, δίνοντας λύσεις και απαντήσεις στις λειτουργικές της ανάγκες, ώστε να συµβάλουµε σηµαντικά στη µείωση του ενεργειακού της κόστους.

  Στην nrg δεν µιλάµε στους πελάτες µας, δεσµευόµαστε απέναντί τους!

  Πρώτη µας προτεραιότητα αποτελεί η σχέση εµπιστοσύνης µαζί τους και αυτή χτίζεται µέσα από τη δέσµευσή µας για οικονοµία και αναβαθµισµένη εµπειρία εξυπηρέτησης στην παροχή ηλεκτρικού ρεύµατος.

  Στα επόμενα άμεσα σχέδια ΣΤΑ ΕΠΟµΕΝΑ ΑµΕΣΑ ΣΧΕΔΙΑ της εταιρείας προβλέπεται η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Προµήθειας Φυσικού Αερίου, διευρύνοντας, έτσι, τις παρεχόµενες υπηρεσίες προς τους πελάτες µας. Όλα τα παραπάνω δεν θα µπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς τους ανθρώπους µας. Στην nrg επιλέγουµε ανθρώπους που µοιράζονται τις αξίες µας, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναµική µας. Με χαµηλό µέσο όρο ηλικίας και ταυτόχρονα υψηλή ικανότητα και εξειδίκευση, "επιστρατεύουµε" την ενέργεια όλων προς όφελος των πελατών µας! Χτίζουµε σχέσεις εµπιστοσύνης µε τους πιο ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς και είµαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, προσφέροντάς του οικονοµία και αξιοπιστία. Και το έχουµε καταφέρει χάρη στην οµαδική προσπάθεια και το προσωπικό ταλέντο του καθενός. Η δυναµική που ανέδειξε την nrg σε µια από τις κορυφαίες εταιρείες ρεύµατος στην ελληνική αγορά σε τόσο λίγα χρόνια δεν είναι τυχαία. Οφείλεται αποκλειστικά στους ανθρώπους της.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων