Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Μαϊ-2018 16:13

  ΖΕΝΙΘ: Καινοτόµες υπηρεσίες για καλύτερο έλεγχο των λογαριασµών και φθηνότερη ενέργεια

  ΖΕΝΙΘ: Καινοτόµες υπηρεσίες για καλύτερο έλεγχο των λογαριασµών και φθηνότερη ενέργεια
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΔΙΑΚΟΠΤΗ" της ενέργειας, η ΖeniΘ καινοτοµεί και φέρνει πρώτη στην ελληνική αγορά τα σταθερά πακέτα ενέργειας: POWER HOME PACK και GAS HOME PACK, εξασφαλίζοντας ότι οι λογαριασµοί ρεύµατος και φυσικού αερίου θα έρχονται χωρίς εκπλήξεις για τα ελληνικά νοικοκυριά.

  Η ΖeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωµένης ενέργειας στην Ελλάδα, βοηθά στον έλεγχο των µηνιαίων εξόδων κάθε νοικοκυριού που θέλει να απολαύσει κορυφαία ενέργεια πληρώνοντας ένα σταθερό και προκαθορισµένο ποσό κάθε µήνα. Η µηνιαία χρέωση του κάθε πακέτου περιλαµβάνει όλες τις χρεώσεις του λογαριασµού (προµήθειας, διανοµής, µεταφοράς, φόρους, τέλη κ.λπ.).

  Federico Regola, γενικός διευθυντής της  ZeniΘ

  Τα πακέτα ρεύµατος POWER HOME PACK (από 48 ευρώ/µήνα) και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK (από 23 ευρώ/µήνα) γεµίζουν ενέργεια τα ελληνικά νοικοκυριά, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να επιλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει (S, M, L, XL) βάσει των δικών τους αναγκών κατανάλωσης.

  Υπηρεσία DUAL ENERGY για συνδυαστική ενέργεια (ηλεκτρικό ρεύµα και φυσικό αέριο)

  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ZENIΘ που επιλέγουν την υπηρεσία ολοκληρωµένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, την 1η υπηρεσία στην Ελλάδα που συνδυάζει ρεύµα και φυσικό αέριο, απολαµβάνουν τα σταθερά πακέτα σε ακόµα πιο προνοµιακές τιµές!

  Η υπηρεσία ZeniΘ DUAL ENERGY παρέχει ειδική έκπτωση σε όσους συνδυάζουν φυσικό αέριο και ρεύµα από τη ZeniΘ και στα υπόλοιπα προγράµµατα. Συγκεκριµένα, προσφέρει -10% στη Χρέωση Ενέργειας στο πρόγραµµα POWER HOME και -10% στη Χρέωση Ενέργειας Ηµέρας στο πρόγραµµα POWER HOME NIGHT και, µε την εµπρόθεσµη εξόφληση του λογαριασµού, επιπλέον -15% στη Χρέωση Ενέργειας στο πρόγραµµα POWER HOME και -15% στη Χρέωση Ενέργειας Ηµέρας στο πρόγραµµα POWER HOME NIGHT και -5% στην αναλογική χρέωση προµήθειας φυσικού αερίου.

  Μάνος Εξαρχουλάκος
  Μάνος Εξαρχουλάκος, διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ

  Η ZENIΘ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ τις καθηµερινές ανάγκες και επιθυµίες των πελατών της, φροντίζει µέσω της νέας δωρεάν υπηρεσίας 24/7 Home Emergency, σε συνεργασία µε την ΑΧΑ, για την κάλυψη τεχνικών αναγκών του σπιτιού και της επιχείρησης όλων των πελατών της. Επιπλέον, επιβραβεύει όλους τους πελάτες της µε τη δωρεάν Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ, παρέχοντας πρόσβαση σε 3.000 παρόχους υγείας πανελλαδικά µε δωρεάν check up και υπηρεσίες υγείας σε προνοµιακές τιµές για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι πρόσθετες υπηρεσίες αφορούν όλους τους πελάτες ZeniΘ, νέους και υφιστάµενους, και παρέχονται δωρεάν.

  Περισσότερες πληροφορίες για τα σταθερά πακέτα ενέργειας, τα µεµονωµένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύµατος και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες µπορείτε να βρείτε στην επίσηµη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καλώντας στο 18321 ή σε ένα από τα καταστήµατα του δικτύου της ZeniΘ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων