Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Μαϊ-2018 16:03

  WATT+VOLT: Με φιλοσοφία τη µέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή

  WATT+VOLT: Με φιλοσοφία τη µέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωµένων υπηρεσιών ενέργειας. Είναι αµιγώς ελληνική και αποτελεί µια ταχύτατα αναπτυσσόµενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

  Από το 2011 η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εµπορίας και Προµήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προµήθειας Φυσικού Αερίου, µια δραστηριότητα που θέτει σε εφαρµογή από τον Απρίλιο του 2018. 

  Η WATT+VOLT προµηθεύει ήδη µε ηλεκτρικό ρεύµα 60.000 επιχειρήσεις, οργανισµούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, µέσω των προγραµµάτων Corporate Energy και Home Energy, ανταγωνιστικές χρεώσεις και έκπτωση έως 38% µε το Ελεύθερο Προνοµιακό Πρόγραµµα Liberty. Τις ανταγωνιστικές αυτές χρεώσεις είναι σε θέση να τις εξασφαλίσει χάρη στην ισχυρή δραστηριοποίησή της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριµένα, είναι η µοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι µέλος του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του µεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηµατιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό µέλος του Χρηµατιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο µεγαλύτερο µέρος του διασυνδεδεµένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά. 

  Φανταζόµαστε ένα καινοτόµο ενεργειακό µέλλον και το κάνουµε πράξη

  Η ΦΙΛΟΣΟΦIΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡIΖΕΤΑΙ στη µέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή µέσω της παροχής άµεσης και φιλικής εξυπηρέτησης, συνεπούς και ξεκάθαρης τιµολογιακής πολιτικής και υψηλής ποιότητας καινοτόµων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IoT). 

  Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαµβάνονται ολοκληρωµένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελµατίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστηµα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything, η πρωτοποριακή βραβευµένη πλατφόρµα Energy Analytics, αλλά και η βραβευµένη "έξυπνη" υπηρεσία smartwatt, αντίστοιχα. 

  -Το smart everything είναι ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα, το οποίο αξιοποιεί τεχνολογία IoT για τις ανάγκες µιας επιχείρησης έως και µιας ολόκληρης πόλης (smart city), µε κύριο στόχο την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και τον έλεγχο του ενεργειακού αποτυπώµατος της εγκατάστασής σας.
  - Η πλατφόρµα Energy Analytics επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισµούς να διαχειρίζονται τη σπατάλη ενέργειας και να παρεµβαίνουν, εξοικονοµώντας πόρους και µειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωµα. 

  -  Η υπηρεσία smartwatt µετατρέπει ένα απλό σπίτι σε "έξυπνο", δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των "έξυπνων" συσκευών τους. 

  - Η εφαρµογή MyWatt δίνει, µεταξύ άλλων, πρόσβαση, µε απόλυτη ασφάλεια, στον λογαριασµό του πελάτη, διευκολύνοντας την εξόφλησή του για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

  Δίπλα στον καταναλωτή και στις τοπικές κοινωνίες 

  ΤΟ 2017 Η ΕΤΑΙΡΕIΑ, πιστή στη φιλοσοφία της, έλαβε τη στρατηγική απόφαση να εισέλθει δυναµικά στη λιανική αγορά, αναπτύσσοντας το δίκτυο των καταστηµάτων της και προσφέροντας φιλική και άµεση εξυπηρέτηση ήδη σε 17 σηµεία σε όλη την Ελλάδα, µε "ναυαρχίδα" το κατάστηµα της Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 217Α), που είναι και η έδρα της εταιρείας, ενώ έως το τέλος του 2018 προβλέπεται να λειτουργήσει ακόµα 13 καταστήµατα. 

  Για περισσότερες πληροφορίες για τη WATT+VOLT καλέστε στο 183 83 ή επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων