Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Μαϊ-2018 15:59

  ΗΡΩΝ: Τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα στην αγορά

  ΗΡΩΝ: Τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα στην αγορά
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο ΗΡΩΝ, Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ παραγωγής και προµήθειας ηλεκτρικού ρεύµατος στην Ελλάδα, προσφέρει ασυναγώνιστα ανταγωνιστικά πακέτα σε οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις. Εγγυάται µοναδική εξυπηρέτηση, καινοτόµες υπηρεσίες και τη βεβαιότητα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Η εταιρεία που καθιέρωσε την πρωτοποριακή Νυχτερινή Χρέωση Όλο το 24ωρο, για Πάντα, έχει ως πάγια στρατηγική της να προσφέρει τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα της αγοράς και να µιλά πάντα καθαρά και διάφανα για όλα µε τους πελάτες της. Γιατί πιστεύει ότι οι "καθαροί λογαριασµοί κάνουν τους καλούς φίλους". 

  Έχοντας πλέον ξεπεράσει τους 50.000 πελάτες και το 4% της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας το 2017, η εταιρεία που πρώτη κατασκεύασε ιδιωτικό σταθµό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα το 2004 και πρώτη "άνοιξε" την αγορά ηλεκτρικού ρεύµατος το 2007, είναι σήµερα πιο κοντά παρά ποτέ στους καταναλωτές.

  Πιο κοντά, σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά, µέσα από τη στρατηγική συνεργασία µε τη WIND: Με την παρουσία που έχει εξασφαλίσει στα υποκαταστήµατα της γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών σε όλη την Ελλάδα, ο ΗΡΩΝ έχει σήµερα τη δυνατότητα να έρχεται πρόσωπο µε πρόσωπο και να δίνει πραγµατικές λύσεις σε κάθε καταναλώτρια και καταναλωτή που προσπαθούν, µε κάθε τρόπο, να βελτιώσουν τα οικονοµικά του νοικοκυριού σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

  Πιο κοντά στους καταναλωτές και στον τοµέα των ξεχωριστών προνοµίων: Για παράδειγµα, µέσα από τη συνεργασία µε την Τράπεζα Πειραιώς, οι καταναλωτές επωφελούνται από το πρόγραµµα yellows για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύµατος από τον ΗΡΩΝΑ και κερδίζουν περισσότερα.

  Ο ΗΡΩΝ είναι πάντα συνεπής κι επιβραβεύει τη συνέπεια! Προσφέρει ειδικές επιπλέον εκπτώσεις για έγκαιρη εξόφληση των λογαριασµών και για πάγιες εντολές εξόφλησης από τραπεζικό λογαριασµό ή µε πιστωτική κάρτα, ενώ επιστρέφει το 25% της εγγύησης όπου αυτή απαιτείται µετά το πρώτο έτος καλής συνεργασίας.

  Καθαροί λογαριασµοί στη µέση τάση

  OΧΙ ΤΥΧΑIΑ, Ο ΗΡΩΝ είναι σήµερα ο µεγαλύτερος ιδιώτης προµηθευτής στη µέση τάση, συγκεντρώνοντας την προτίµηση και την εµπιστοσύνη κάθε µεγέθους και αντικειµένου επιχειρήσεων και επαγγελµατιών. Πέρα από τις εξειδικευµένες λύσεις για τους µεγαλύτερους καταναλωτές –όπως, π.χ., ενεργειακές επιθεωρήσεις, µελέτες, τεχνικοοικονοµικές προτάσεις εξοικονόµησης ενέργειας κ.λπ.–, ο ΗΡΩΝ πρωτοπορεί µε Πράσινα Πιστοποιητικά εγγύησης προέλευσης ενέργειας για µεγάλους πελάτες και προσφέρει στην επιχείρηση καθαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα, όπως άλλωστε δείχνουν και συνεργασίες όπως, π.χ., αυτή µε τον ΟΠΑΠ, για την ηλεκτροδότηση των πρακτορείων του σε όλη την Ελλάδα µε προνοµιακούς όρους.

  Εγγύηση εµπιστοσύνης

   Η µΕΤΟΧΙΚH ΣYΝΘΕΣΗ του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εµπιστοσύνης και αποτυπώνει τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει, µακροχρόνια, αξιόπιστες και ανταγωνιστικές επιλογές στον τοµέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Σε αυτήν συµµετέχουν ο Όµιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, από τους µεγαλύτερους ελληνικούς επιχειρηµατικούς οµίλους και ηγέτης στον τοµέα της παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιµες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) στην Ελλάδα, µε ισχυρή διεθνή παρουσία στον τοµέα. Συµµετέχει, ακόµα, η ENGIE (πρώην GDF Suez), ο µεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός και προµηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσµίως, µε παρουσία σε 70 χώρες. Τέλος, συµµετέχει η QATAR PETROLEUM, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς. Τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύµατος ΗΡΩΝ Ι και ΗΡΩΝ ΙΙ, στη Θήβα, λειτουργούν µε φυσικό αέριο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ορυκτό καύσιµο, και οι καταναλωτές µπορούν να κοιµούνται ήσυχοι, χωρίς να ανησυχούν για τις συνέπειες στο περιβάλλον από τα επίπεδα κατανάλωσης του ρεύµατος ή τις ώρες που το καταναλώνουν.

  Ενδυναµώνοντας όλους τους πελάτες του, τόσο στη χαµηλή τάση (οικιακούς) όσο και στη µέση (επιχειρήσεις), µε εργαλεία και προνόµια για να αντιµετωπίσουν καλύτερα τη δύσκολη οικονοµική συγκυρία, ο ΗΡΩΝ ανταποκρίνεται ουσιαστικά στο "ρυθµικό" µήνυµα της εµπορικής του επικοινωνίας, το γνωστό "You’ve got the Power", και γίνεται ο ίδιος µέρα µε τη µέρα όλο και πιο ισχυρός.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων