Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Μαϊ-2018 15:20

  Elpedison: Ο δικός σας προµηθευτής ενέργειας

  Elpedison: Ο δικός σας προµηθευτής ενέργειας
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ. Η ELPEDISON είναι το αποτέλεσµα της συνεργασίας των Οµίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, EDISON και ΕΛΛΑΚΤΩΡ και αποτελεί τον πρώτο ιδιώτη παραγωγό. Λειτουργεί εδώ και χρόνια δύο ιδιόκτητες µονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη Βοιωτίας και τη Θεσσαλονίκη, µε καύσιµο αποκλειστικά φυσικό αέριο, συνολικής εγκατεστηµένης ισχύος 820 MW.

  Χάρη στην τεχνογνωσία και την εµπειρία που έχει κληρονοµήσει από τις µητρικές της εταιρείες αλλά και την πολυετή εµπειρία του εξειδικευµένου της προσωπικού, η ELPEDISON διαδραµατίζει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά παραγωγής και προµήθειας ηλεκτρικής ενέργειας όσο και στην αγορά φυσικού αερίου, όπου διαχειρίζεται το 8% της εγχώριας κατανάλωσης.

  Συγκεκριµένα, η ELPEDISON αποτελεί τον µεγαλύτερο εναλλακτικό προµηθευτή ρεύµατος στην Ελλάδα, µε δεκάδες χιλιάδες πελάτες, οικιακούς και επιχειρησιακούς, από όλους τους τοµείς της αγοράς. Επιπλέον, εκπροσωπώντας ήδη µεγάλους πελάτες στη Μέση Πίεση Φυσικού Αερίου, η ELPEDISON προχώρησε από την 1η Ιανουαρίου 2018 και στη λιανική αγορά φυσικού αερίου, καλύπτοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, µε τον πιο αξιόπιστο τρόπο τις ενεργειακές ανάγκες χιλιάδων επιχειρήσεων και νοικοκυριών σε ηλεκτρικό ρεύµα και φυσικό αέριο. 

  Τι σας προσφέρει η ELPEDISON

  * Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις
  Με τα προϊόντα της για το ηλεκτρικό ρεύµα και το φυσικό αέριο, η ELPEDISON σας βοηθά να µειώσετε σηµαντικά το κόστος σας σε ρεύµα ή φυσικό αέριο, είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για την επιχείρησή σας, χάρη στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις που προσφέρει, µε σταθερότητα και συνέπεια.

  * Πρωτοποριακές υπηρεσίες
  Επιπλέον, η ELPEDISON παρέχει στους πελάτες της καινοτόµες υπηρεσίες, που σκοπό έχουν να µειώσουν περαιτέρω τα κόστη σας και να βελτιώσουν την καθηµερινότητά σας. Έχει διαµορφώσει την υπηρεσία Παρακολούθησης και Διαχείρισης Ενέργειας –Energy Monitoring & Management–, η οποία σας βοηθά να κατανοήσετε εις βάθος το προφίλ της κατανάλωσής σας και να επιφέρετε εκείνες τις αλλαγές που θα συµβάλουν στην εξοικονόµηση ενέργειας για την επιχείρησή σας. Ακόµα, προσφέρει την υπηρεσία Πράσινα Πιστοποιητικά –Green Certificates–, µε την οποία διασφαλίζετε ότι το ρεύµα που καταναλώνετε προέρχεται 100% από ανανεώσιµες πηγές ενέργειας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, µειώνετε το ενεργειακό σας αποτύπωµα, συµβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Με τις υπηρεσίες myelpedison από το κινητό ή από τον υπολογιστή σας, εξοικονοµείτε χρόνο, αφού µπορείτε να πληρώσετε τον λογαριασµό σας online, να καταχωρίσετε την ένδειξη του µετρητή σας, να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία και να συγκρίνετε την κατανάλωσή σας για διαφορετικές χρονικές περιόδους.

  * Νεο πρωτοποριακό προϊόν! Το πρώτο κουτί ηλεκτρικής ενέργειας
  Η ELPEDISON σας προσφέρει το πρωτοποριακό κουτί ELPEDISON HomePack | Ρεύµα για το Σπίτι. 
  Με το ELPEDISON HomePack, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά ενέργειας, το ηλεκτρικό ρεύµα αποκτά υπόσταση, γίνεται προϊόν µέσα σε δική του συσκευασία. Ό,τι χρειάζεστε για το ρεύµα του σπιτιού σας το βρίσκετε πλέον µέσα στο κουτί ELPEDISON HomePack, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Αλλάζετε τον τωρινό προµηθευτή σας ρεύµατος µε την πιο απλή διαδικασία της αγοράς, µε ένα µόνο e-mail ή µε ένα τηλεφώνηµα. Παράλληλα, εξασφαλίζετε σηµαντική οικονοµία στο ρεύµα σας, αφού απολαµβάνετε πραγµατική έκπτωση έως και 32%, αλλά και ΔΩΡΟ 45 ευρώ στον πρώτο σας λογαριασµό.

  Μπορείτε να βρείτε πανελλαδικά το κουτί ELPEDISON HomePack, σε ένα από τα καταστήµατα των συνεργαζόµενων µε την ELPEDISON δικτύων λιανικής, Public, Media Markt, Electronet και Φως-Για ό,τι ανάβει.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων