Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Νοε-2018 14:45

  Ρεύµα και φυσικό αέριο από την nrg

  Ρεύµα και φυσικό αέριο από την nrg
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., κορυφαία εταιρεία στον διεθνοποιηµένο κλάδο διύλισης αργού και εµπορίας προϊόντων πετρελαίου, διαθέτει ένα από τα πλέον σύνθετα και ευέλικτα διυλιστήρια παγκοσµίως και µια ιδιαίτερα ικανή και διορατική διοικητική οµάδα, που αξιοποιεί τις ευκαιρίες στον ευρύτερο ενεργειακό κλάδο. 

  Η εταιρεία ενισχύει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της, διαθέτοντας, πέραν της διύλισης, παρουσία στους τοµείς του αεροπορικού καυσίµου, του φυσικού αερίου και της έρευνας & εκµετάλλευσης κοιτασµάτων πετρελαίου (upstream). 

  Η απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού στην NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. αποτελεί ακόµα ένα βήµα της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ για την ενίσχυση του ενεργειακού της αποτυπώµατος και σηµατοδοτεί την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. 

  Με την nrg έχετε ολοκληρωµένες υπηρεσίες ενέργειας µε τη σιγουριά της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

  Η nrg, μετά και την ολοκλήρωση της ένταξής της στον Όµιλο της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, εισέρχεται σε µια δυναµική περίοδο ανάπτυξης. Συγκεκριµένα, η nrg έχει ήδη ανακοινώσει τα νέα ανταγωνιστικά προγράµµατα ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία µπορούν να συνδυαστούν µε την προµήθεια φυσικού αερίου, µεγιστοποιώντας το όφελος του τελικού καταναλωτή. 

  Ενδεικτικά, οι νέες συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρικού ρεύµατος και φυσικού αερίου για οικιακές παροχές µπορούν να προσφέρουν 30% δωρεάν ρεύµα και 30% δωρεάν φυσικό αέριο για το σπίτι, κάθε µήνα για δύο ολόκληρα χρόνια.

  Αντιστοίχως, προσφέρονται πλέον συνδυαστικές ενέργειες που αφορούν αποκλειστικά σε κοινόχρηστες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πολυκατοικιών, προσφέροντας 30% δωρεάν ρεύµα και έως 30% δωρεάν φυσικό αέριο κάθε µήνα για δύο χρόνια. 

  Τελος, η nrg διαμορφώνει ειδικές συνδυαστικές ενέργειες για επαγγελµατίες και επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να γίνουν πελάτες της, τόσο για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας όσο και φυσικού αερίου, προσφέροντας έως 25% δωρεάν ρεύµα και έως 20% δωρεάν φυσικό αέριο για την επιχείρησή τους κάθε µήνα για έναν ολόκληρο χρόνο. 

  Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να εκµεταλλευτεί µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα δυναµική που δίνει η ένταξή της στον Όµιλο της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, καθώς, µε τη σιγουριά του µεγάλου αυτού Οµίλου, αλλά και µε τις συνέργειες που θα προκύψουν, θα προσφέρει τα πιο ολοκληρωµένα πακέτα για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του οικιακού και εµπορικού καταναλωτή.


  Μάθετε περισσότερα για τη ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ στο www.moh.gr
  Ανακαλύψτε τα νέα πρωτοποριακά προγράµµατα της nrg, για ενέργεια µε τη σιγουριά της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, εδώ: www.nrgprovider.com

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων