Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Νοε-2018 13:59

  Volterra: Η λογική κίνηση για εξοικονόµηση ενέργειας και µείωση εξόδων

  Volterra: Η λογική κίνηση για εξοικονόµηση ενέργειας και µείωση εξόδων
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα τελευταία χρόνια η Volterra αναπτύσσει συνεχώς µε προσεκτικά βήµατα το µερίδιό της στη λιανική αγορά και επεκτείνεται σταδιακά σε οικιακούς και επαγγελµατικούς πελάτες, τόσο στη χαµηλή όσο και στη µέση τάση. Στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της περιλαµβάνονται βιοµηχανίες, καταστήµατα, µεγάλα ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, κτιριακές εγκαταστάσεις, καθώς και κατοικίες. Η Volterra διαθέτει προγράµµατα για όλες τις κατηγορίες πελατών (οικιακούς, εµπορικούς και βιοµηχανικούς) µε πολύ ανταγωνιστικά τιµολόγια, χωρίς κρυφές χρεώσεις και πάγια, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έµφαση στην άµεση και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών µέσω εξειδικευµένων συµβούλων ενέργειας. Η επιλογή της Volterra για την προµήθεια ηλεκτρικού ρεύµατος στο σπίτι ή στην επιχείρηση αποτελεί την πιο λογική κίνηση για εξοικονόµηση ενέργειας και παράλληλη µείωση εξόδων. Οι χαµηλότερες χρεώσεις της αγοράς, η διαφάνεια, η άµεση διαδικασία σύνδεσης, καθώς και η φερεγγυότητα της µετοχικής σύνθεσης της εταιρείας παρέχουν σιγουριά στον καταναλωτή, καθιστώντας τη Volterra την πιο αξιόπιστη επιλογή.

  Στην εμπορεία ενέργειας, η Volterra δραστηριοποιείται σε όλες τις γειτονικές χώρες µέσω των διασυνδέσεων, διακινώντας σηµαντικές ποσότητες ρεύµατος µεταξύ εισαγωγών και εξαγωγών. Η Volterra διευρύνει τις συνεργασίες µε καινούργιες εταιρείες και αυξάνει συνεχώς τον όγκο διακινούµενης ενέργειας. Οι δραστηριότητες της εταιρείας αφορούν ετήσια, µηνιαία, αλλά και ηµερήσια συµβόλαια διακίνησης ενέργειας στις διασυνδέσεις κυρίως µε Ιταλία, Βουλγαρία και FYROM.

  Στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, κατέχει ήδη ένα πολύ σηµαντικό χαρτοφυλάκιο ενεργειακών έργων ΑΠΕ, συνολικής ισχύος περίπου 340 MW, σε διάφορα στάδια ανάπτυξης. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας, έχοντας σε λειτουργία αιολικά πάρκα, ενώ έτοιµα για κατασκευή βρίσκονται ακόµα δύο έργα παραγωγής πράσινης ενέργειας.

  Διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στον τοµέα της προµήθειας ενέργειας, ήδη από το 2016 η Volterra κατέχει Άδεια Προµήθειας Φυσικού Αερίου και, µετά την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου τον Ιανουάριο του 2018, καθίσταται πλέον ένας ολοκληρωµένος πάροχος ενέργειας, προµηθεύοντας πανελλαδικά οικιακούς, εµπορικούς και βιοµηχανικούς πελάτες µε ποσότητες φυσικού αερίου. Παράλληλα, κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, εξελίσσει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο διαθέτοντας συνδυαστικά προγράµµατα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε ακόµα πιο ανταγωνιστικές τιµές, απλοποιώντας µε αυτόν τον τρόπο τη διαδικασία επιλογής παρόχου.

  Τέλος, στις προτεραιότητες της εταιρείας για το 2019 περιλαµβάνονται η συνέχιση της επέκτασης της πελατειακής βάσης, η υλοποίηση έργων καθαρής ενέργειας (ΑΠΕ), η ενίσχυση του ονόµατος και της αναγνωρισιµότητας της εταιρείας στην αγορά ως ενός από τους πιο αξιόπιστους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και, όπως προαναφέρθηκε, η έναρξη δραστηριοποίησης στη λιανική αγορά του φυσικού αερίου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων