Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Νοε-2018 13:51

  Ο ΗΡΩΝ ξεχωρίζει σε ρεύµα και φυσικό αέριο

  Ο ΗΡΩΝ ξεχωρίζει σε ρεύµα και φυσικό αέριο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μετράει ήδη 14 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά ενέργειας και πλέον εκπροσωπεί περισσότερους από 100.000 πελάτες. Ο ΗΡΩΝ είναι ο ιδιώτης παραγωγός και προµηθευτής που πρώτος εισήλθε στην απελευθερωµένη αγορά ενέργειας το 2004 κι έκτοτε προσφέρει τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα της αγοράς σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις. Με δύο σύγχρονες θερµοηλεκτρικές µονάδες φυσικού αερίου και µετόχους τούς ενεργειακούς κολοσσούς ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ENGIE, ο ΗΡΩΝ επενδύει στην ηλεκτροπαραγωγή από το πλέον φιλικό καύσιµο, συµβάλλοντας παράλληλα καθοριστικά στην ενεργειακή ασφάλεια της χώρας. Από το 2014 κι έπειτα είναι ο ιδιώτης προµηθευτής ενέργειας µε τους περισσότερους επιχειρησιακούς και βιοµηχανικούς πελάτες, ενώ το 2018 κατέκτησε και τη λιανική αγορά ρεύµατος µε την πρωτοποριακή "Νυχτερινή Χρέωση 24/7". Επόµενος στόχος του Οµίλου είναι η λιανική αγορά φυσικού αερίου. 

  "Νυχτερινή Χρέωση 24/7"

  Είναι το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας που καθιέρωσε τη Νυχτερινή Χρέωση όλο το 24ωρο, ανεξαρτήτως επιπέδων κατανάλωσης. Προτιµήθηκε από τους οικιακούς καταναλωτές για τη σαφήνεια και την απλότητά του και οδήγησε στον διπλασιασµό της πελατειακής βάσης του Οµίλου σε λιγότερο από έναν χρόνο. 
   
  "Νυχτερινή Χρέωση 24/7 FOR BUSINESS" και "Νυχτερινή Χρέωση 24/7 ΕΞΟΧΙΚΟ"

  Λίγου μήνες νωρίτερα, ο Ήρων επέκτεινε τη "Νυχτερινή Χρέωση 24/7" και σε επαγγελµατίες Χαµηλής Τάσης και δευτερεύουσες οικιακές παροχές, µε τα προγράµµατα "Νυχτερινή Χρέωση 24/7 FOR BUSINESS" και "Νυχτερινή Χρέωση 24/7 ΕΞΟΧΙΚΟ". Πλέον, οι πελάτες του Οµίλου επωφελούνται από την ίδια χαµηλή χρέωση κιλοβατώρας για την επιχείρηση, την κύρια κατοικία και το εξοχικό ή το φοιτητικό σπίτι των παιδιών τους. Στη δεύτερη οικιακή παροχή, µάλιστα, το πάγιο χρεώνεται µόνο 5 µήνες τον χρόνο. 

  Δεν ξεχωρίζουν, όµως, µόνο για τις χαµηλές χρεώσεις τους. Τα οικιακά προγράµµατα του Οµίλου ΗΡΩΝ παρέχουν επιπλέον προνόµια, όπως η ειδική έκπτωση µε την ενεργοποίηση της αυτόµατης εξόφλησης µέσω πάγιας εντολής τραπέζης ή πιστωτικής κάρτας και η επιβράβευση καλής συνεργασίας µε 25% επιστροφή της εγγύησης. 

  "Gas Home Fix" και "Gas HOME Flex" 

  Πρόκειται για τα δυο πρώτα οικιακά προγράµµατα φυσικού αερίου του Οµίλου. Παρέχουν το πιο οικολογικό καύσιµο σε χαµηλή τιµή, ενώ παράλληλα προσφέρουν το 15% της µηνιαίας κατανάλωσης δωρεάν για δύο χρόνια. 

  "Gas Share"

  Με δώρο το 20% της µηνιαίας κατανάλωσης φυσικού αερίου και χαµηλή χρέωση κιλοβατώρας ανάλογη µε την τιµή Εκκίνησης της Δηµοπρασίας, το πρόγραµµα "Gas Share" απευθύνεται στους κατοίκους της πρωτεύουσας, και όχι µόνο, που διαθέτουν κεντρική θέρµανση. 

  "Double Power Fix" και "Double Power Flex"

  Στόχος του ομίλου ΗΡΩΝ είναι να επιβραβεύει τους πελάτες που τον εµπιστεύονται σταθερά και συνολικά. Έτσι, µε τα προγράµµατα "Double Power Fix" και "Double Power Flex", ο ΗΡΩΝ χαρίζει το 30% της µηνιαίας κατανάλωσης φυσικού αερίου για δύο χρόνια σε όσους επιλέγουν τον Όµιλο για φυσικό αέριο και για ηλεκτρική ενέργεια. 

  Όπως όλα δείχνουν, η ιστορία, η µετοχική σύνθεση και η φιλοσοφία του Οµίλου αποτελούν εχέγγυα εµπιστοσύνης που θεµελιώνουν και αποτυπώνουν τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει µακροχρόνια τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα ενέργειας σε όλο το φάσµα των ενεργειακών υπηρεσιών.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ