Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 03-Αυγ-2020 13:08

  Elpedison: Νέες καινοτόµες υπηρεσίες και δυναµικό "παρών" στην ηλεκτροκίνηση

  Elpedison: Νέες καινοτόµες υπηρεσίες και δυναµικό "παρών" στην ηλεκτροκίνηση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθά τους δεκάδες χιλιάδες πελάτες της να µειώσουν σηµαντικά το ενεργειακό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωµα

  Η ELPEDISON, o πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και ο µεγαλύτερος εναλλακτικός προµηθευτής ρεύµατος, µε δυναµική παρουσία και στην αγορά του Φυσικού Αερίου, διασφαλίζει µια διαδικασία ηλεκτροπαραγωγής απόλυτα φιλικής προς το περιβάλλον, µε τις δύο ιδιόκτητες µονάδες της στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργούν αποκλειστικά µε καύσιµο φυσικό αέριο.

  Μέσω της εµπειρίας και της διεθνούς τεχνογνωσίας της, η ELPEDISON σχεδιάζει και παρέχει συνεχώς νέες καινοτόµες υπηρεσίες. Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθά τους δεκάδες χιλιάδες πελάτες της να βελτιστοποιούν την ενεργειακή τους κατανάλωση και, εποµένως, να µειώνουν σηµαντικά το ενεργειακό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωµα.

  ELPEDISON DriveGreen

  Στο πλαίσιο του οράµατος της εταιρείας να αποτελεί τον ηγέτη στην παροχή κορυφαίων και καινοτόµων ενεργειακών λύσεων, η ELPEDISON εισέρχεται δυναµικά στην αγορά των υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης, δηλώνοντας το "παρών" στην επόµενη µέρα της µετακίνησης.

  Η ELPEDISON προσφέρει την ολιστική υπηρεσία ELPEDISON DriveGreen σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, καλύπτοντας την παροχή σύγχρονων φορτιστών ηλεκτρικών οχηµάτων, καθώς και τις απαραίτητες υπηρεσίες εγκατάστασής τους και την παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών για την καλύτερη διαχείρισή τους.

  Οι φορτιστές είναι "έξυπνοι", για να µπορεί ο χρήστης να απολαµβάνει µια σειρά από επιπλέον λειτουργίες, όπως την παρακολούθηση και διαχείριση της φόρτισης του αυτοκινήτου του µέσω αντίστοιχης εφαρµογής στο κινητό του. 

  ELPEDISON Energy Efficiency Services

  Μέσω των υπηρεσιών ELPEDISON Energy Efficiency, η ELPEDISON προσφέρει στον επιχειρησιακό πελάτη πολύτιµα δεδοµένα και προτεινόµενες λύσεις για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας, µε στόχο τη µείωση του κόστους του. 

  Οι υπηρεσίες ELPEDISON Energy Efficiency προφέρουν µια συνολική προσέγγιση 360ο, που περιλαµβάνει την παροχή του απαραίτητου εξοπλισµού, την εγκατάστασή του, την πρόσβαση σε µια καινοτόµα cloud πλατφόρµα για την παρακολούθηση και διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας, καθώς επίσης και συµβουλευτικές υπηρεσίες.

  ELPEDISON Net Metering

  Η ELPEDISON, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας µείωσης του ενεργειακού αποτυπώµατος των πελατών της και µείωσης του ενεργειακού τους κόστους, δηµιούργησε την υπηρεσία ELPEDISON Net Metering, µε στόχο την προώθηση της βιώσιµης αυτοπαραγωγής. Με την υπηρεσία ELPEDISON Net Metering, η εταιρεία αναλαµβάνει για λογαριασµό του πελάτη όλες τις απαιτούµενες διαδικασίες αδειοδότησης, εγκατάστασης και ενεργοποίησης του φωτοβολταϊκού συστήµατος για τον Ενεργειακό Συµψηφισµό. Επιπροσθέτως, προσφέρει ευέλικτα προγράµµατα, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να εγκαταστήσει το σύστηµα αυτοπαραγωγής που ταιριάζει καλύτερα στο ενεργειακό του προφίλ.
  Ο Ενεργειακός Συµψηφισµός ή Net Metering αποτελεί τη δηµοφιλέστερη λύση για ένα σπίτι ή µια επιχείρηση που έχει στόχο τη µείωση του ενεργειακού κόστους. Μέσω της αυτοπαραγωγής ενέργειας από ανανεώσιµες πηγές, όπως η ηλιακή, ο καταναλωτής συµβάλλει στη µείωση των εκποµπών ρύπων και την προστασία του περιβάλλοντος, καλύπτοντας παράλληλα τις ενεργειακές του ανάγκες.

  ELPEDISON Green Certificate

  Η ELPEDISON νοιάζεται έµπρακτα για το περιβάλλον και προσφέρει στους επιχειρησιακούς της πελάτες Χαµηλής Τάσης την υπηρεσία ELPEDISON Green και στους επιχειρησιακούς της πελάτες Μέσης και Υψηλής Τάσης την υπηρεσία ELPEDISON Green Certificate.

  Οι υπηρεσίες ELPEDISON Green και ELPEDISON Green Certificate εξασφαλίζουν στον εκάστοτε πελάτη ότι η ενέργεια που καταναλώνει προέρχεται 100% από ανανεώσιµες πηγές.

  Για περισσότερες πληροφορίες: www.elpedisongreen.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ