Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 03-Αυγ-2020 13:05

  WATT+VOLT: Καινοτοµία του µέλλοντος

  WATT+VOLT: Καινοτοµία του µέλλοντος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Financial Times 2020: Η ταχύτερα αναπτυσσόµενη επιχείρηση στην Ελλάδα

  H WATT+VOLT διαδραµατίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ενεργειακής αγοράς στη χώρα µας. Από την είσοδό της το 2011 µέχρι και σήµερα σηµειώνει εντυπωσιακούς ρυθµούς ανάπτυξης, µε αποτέλεσµα να έχει εξελιχθεί σε έναν από τους µεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή. Οι πελάτες της ξεπερνούν τους 160.000, ενώ το δίκτυο καταστηµάτων λιανικής της απαριθµεί σήµερα περισσότερα από 40 καταστήµατα σε όλη την επικράτεια και είναι πλέον ένα από τα µεγαλύτερα δίκτυα στον χώρο της ενέργειας. Εδραιώνει κυρίαρχη θέση στην εµπορία και την προµήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, στην εµπορία δικαιωµάτων εκποµπών αερίων ρύπων και στις λύσεις ενεργειακής απόδοσης µε τεχνολογία Ιnternet Of Things (IoT).

  Οι "Financial Times" πρόσφατα την έβαλαν στη λίστα των 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόµενων επιχειρήσεων στην Ευρώπη, δίνοντάς της την πρωτιά ανάµεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τη 204η  θέση συνολικά στην Ευρώπη. Το 2019, χάρη στη διαφοροποιηµένη Στρατηγική Ανάπτυξής της, η εταιρεία αναδεικνύεται εθνικός νικητής στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηµατικά Βραβεία, ενώ λίγα χρόνια πιο πριν το Χρηµατιστήριο του Λονδίνου τη βάζει στις 1.000 εταιρείες που εµπνέουν την Ευρώπη, "1000 Companies to Inspire Europe".

  Συνολικές υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύµατος, φυσικού αερίου και ΙοΤ

  Η WATT+VOLT παρέχει ευέλικτες υπηρεσίες που καλύπτουν ολοκληρωµένα τις ανάγκες των πελατών της, µε καινοτόµα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου, εξειδικευµένες ενεργειακές υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις ενεργειακής απόδοσης µε τεχνολογία Internet of Things, όπως το SmartWatt και το Smart Everything. Τα συνδυαστικά προγράµµατα ενέργειας, ηλεκτρικού ρεύµατος και φυσικού αερίου απαντούν ολοκληρωµένα στις ανάγκες του πελάτη και τον επιβραβεύουν µε ακόµα πιο ανταγωνιστικές τιµές.

  Ελευθερία στο έπακρον µε Liberty MAX

  Την ίδια στιγµή που η ελληνική κοινωνία µπαίνει σε τροχιά ελάφρυνσης των µέτρων, η WATT+VOLT επαναλανσάρει τη ναυαρχίδα των υπηρεσιών ρεύµατος, τη σειρά Liberty. Η συγκυρία δεν είναι τυχαία. Το ανανεωµένο Liberty MAX ανταποκρίνεται ακόµα καλύτερα στα νέα δεδοµένα και δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας για τον Έλληνα καταναλωτή που δοκιµάζεται, µε ένα δηµοφιλές πρόγραµµα ακόµα πιο ευέλικτο και πιο οικονοµικό. Στο πρόσθετο διακριτικό MAX εµπεριέχονται όλες οι δυνατότητες: Όπως υπόσχεται και το όνοµα του προγράµµατος, η ελευθερία στο έπακρον είναι δεδοµένη χωρίς τη δέσµευση ή εγγύηση συµβολαίου και χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Η τιµή κιλοβατώρας είναι χαµηλότερη από τη νυχτερινή, παραµένει σταθερή όλο το 24ωρο, ανεξαρτήτως κατανάλωσης, ενώ η εµπρόθεσµη εξόφληση λογαριασµών επιβραβεύεται µε την ειδική έκπτωση "συνέπειας".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ