Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Ιαν-2023 12:03

  Ο Γρηγόρης καλύπτει τις ανάγκες των σχολικών γευμάτων σε 2 φιλανθρωπικά σωματεία

  Ο Γρηγόρης καλύπτει τις ανάγκες των σχολικών γευμάτων σε 2 φιλανθρωπικά σωματεία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Γρηγόρης στο πλαίσιο της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο και όντας άμεσα συνυφασμένος με την αξία της διατροφής, προσφέρει το φαγητό στα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μεταδίδοντάς τους έτσι, τη χαρά και την αισιοδοξία.

  Ο Γρηγόρης διέθεσε ένα σημαντικό ποσό από τα έσοδα των επετειακών του θερμός, προκειμένου να στηρίξει τη διατροφή των παιδιών. Με αυτόν τον τρόπο, ο Γρηγόρης εξασφάλισε τα σχολικά γεύματα όλων των παιδιών στα φιλανθρωπικά σωματεία "Οι Φίλοι του Παιδιού" στην Αθήνα και "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο, για το σχολικό έτος 2022-2023.

  Επιπλέον, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Γρηγόρης διοργάνωσε ένα Gregory’s Day σε κάθε σωματείο, με στόχο να γιορτάσει με τα παιδιά αυτή την ξεχωριστή εποχή του χρόνου, που είναι συνυφασμένη με την προσφορά, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Τα παιδιά διασκέδασαν με τον ηθοποιό Δημήτρη Μάριζα, χόρεψαν, έκαναν face painting, απόλαυσαν τις ξεχωριστές γεύσεις του Γρηγόρη και ενθουσιάστηκαν με τα δώρα που τους έστειλε ο "Άγιος Βασίλης". 

  Ο Γρηγόρης θα συνεχίσει να φτιάχνει τη μέρα στα παιδιά, καθώς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης από το προσωπικό και τους συνεργάτες του, τα οποία θα διατεθούν στα δύο σωματεία με στόχο να μη λείψει η χαρά και το χαμόγελο από κανένα παιδί. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ