Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Δεκ-2021 13:19

  Διπλή Γιορτή Εθελοντισμού 29η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT & Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού

  Διπλή Γιορτή Εθελοντισμού 29η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT & Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H ΟΚΤΑΒΙΤ διοργανώνει στις 8 Δεκεμβρίου 2021 την "29η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT" και "Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού" και με χαρά προσκαλεί τους συνεργάτες της στη διπλή γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης. 

  Η 5η  Δεκεμβρίου, αφιερωμένη στους εθελοντές όλου του κόσμου και στην προσφορά τους, ήταν  μια συμβολική μέρα και με την δυναμική της η ΟΚΤΑΒΙΤ ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές των κοινωνικών της δράσεων, τόσο τους αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος ΟΚΤΑΒΙΤ αλλά και όσους ενεργά, δυναμικά και με συνέπεια προσφέρουν τα μοναδικά  δώρα αλληλεγγύης. 

  Σε μια περίοδο εξαιρετικά απαιτητική με τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, υπάρχουν διέξοδοι προσφοράς. H εταιρία ενθαρρύνει την εθελοντική συμμετοχή σε πράξεις ζωής και καλλιεργεί την κοινή αντίληψη για την εταιρική αλλά και κοινωνική υπευθυνότητα.

  Η αιμοδοσία και το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως 18:00  στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αγία Παρασκευή Αττικής με την σταθερή συμμετοχή της εταιρίας TÜV AUSTRIA Hellas και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής για την ασφάλεια των εθελοντών . 

  Ιδιαίτερα σημαντική και στην 29η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT η επιστημονική υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εταιρίας στο FB & στο Linkedin και στο τηλ. 2118888000.

  https://www.facebook.com/groups/288169226343406

  https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6873162713363701760/?actorCompanyId=516218

  #αιμοδοσία #εθελοντής #internationalvolunteerday #thankyou #10minutes #life #IVD2021 #ΧαμόγελοτουΠαιδιού 
  #Oktabitpartners #volunteer 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ