Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Νοε-2021 19:40

  Galiotos earcare: Συμμετείχε σε πρόσφατη αποστολή της ΜΚΟ Axion Hellas στην Ιθάκη

  Galiotos earcare ΜΚΟ Axion Hellas
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Galiotos earcare, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, συμμετείχε σε πρόσφατη αποστολή της ΜΚΟ Axion Hellas στην Ιθάκη και προχώρησε στην αποκατάσταση ακοής, με τη δωρεάν παροχή σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας, σε δεκαέξι μόνιμους κατοίκους της Ιθάκης. Η αποστολή της ΜΚΟ Axion Hellas στο νησί διήρκεσε τέσσερις ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας, γιατροί-εθελοντές της οργάνωσης εξέτασαν δωρεάν μέλη της τοπικής κοινωνίας. Η  Galiotos earcare είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής λύσεων ακοής που διαθέτει δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα σε αποστολές ΜΚΟ.

  Η ομάδα των ιατρών ΩΡΛ, μετά από ακοολογικό έλεγχο στον πληθυσμό, παρέπεμψε τα άτομα με βαρηκοϊα στον κ. Κωνσταντίνο Χρ. Γαλιώτο, Εμβιοϊατρικό Μηχανικό/ Ακοολόγο και μέλος της διοίκησης της Galiotos earcare, ο οποίος αξιολόγησε την ακουστική τους απόδοση και εφάρμοσε σύγχρονες λύσεις ακοής. Ακολούθησε εξοικείωση των ωφελούμενων στα νέα δεδομένα της ακοής τους και στη σωστή χρήση των ακουστικών βαρηκοΐας που τους παρασχέθηκαν. Η συνολική αξία της παρεχόμενης προσφοράς αθέατων ακουστικών βαρηκοΐας ανέρχεται σε €22.000.

  Η Galiotos earcare υποστηρίζει σταθερά την Axion Hellas την τελευταία τριετία, συμμετέχοντας σε αποστολές ιατρικής κάλυψης του πληθυσμού όπως στα νησιά Μεγανήσι, Κάλαμο και Καστό την προηγούμενη περίοδο. Τότε είχε υποστηριχθεί η αποκατάσταση ακοής, με τη δωρεάν παροχή   ακουστικών συνολικής αξίας  € 54.000, σε 30 μόνιμους κατοίκους.

  Η πρόεδρος της ΜΚΟ Αxion Hellas, κα Σάντυ Κορμά, δήλωσε σχετικά: "Ευχαριστούμε την Galiotos earcare για τη συνεισφορά της στην αποστολή μας στην Ιθάκη, η οποία βοηθάει σημαντικά τον σκοπό της Axion Hellas να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας".

  Ο κ. Κωνσταντίνος Χρ. Γαλιώτος, δήλωσε σχετικά: "Με ενθουσιασμό δεχθήκαμε να συμμετέχουμε και σε αυτή την αποστολή της Axion Hellas που είναι αναγνωρισμένη για το σημαντικό έργο που προσφέρει στους ακρίτες μας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Είναι όμως εξαιρετικά μεγάλη και η ικανοποίησή μας που μέσω αυτής της αποστολής, μπορέσαμε να σταθούμε δίπλα σε ευάλωτους συμπολίτες μας με βαρηκοΐα και να τους προσφέρουμε λύσεις ακοής που θα χαρίζουν κάθε μέρα χαμόγελα σε εκείνους, στο οικογενειακό και κοινωνικό τους περιβάλλον".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ