Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Οκτ-2021 14:06

  Ευρωπαϊκή Πίστη: Για 11η χρονιά στηρίζει το "Greece Race For The Cure"

  Ευρωπαϊκή Πίστη: Για 11η χρονιά στηρίζει το "Greece Race For The Cure"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Όμιλος Εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει για 11η χρονιά το Greece Race For The Cure, τη μεγαλύτερη διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.  

  Σύμφωνα εμ τη σχετική ανακοίνωση, φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, ο Όμιλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών για δημιουργία μεμονωμένου αγώνα. Έτσι την Κυριακή 03 Οκτωβρίου εργαζόμενοι του Ομίλου βρέθηκαν στο κτήμα Συγγρού στην Κηφισιά και με κεντρικό σύνθημα "Μαζί πιο δυνατοί από τον Καρκίνο του Μαστού”, περπάτησαν μια διαδρομή 3 Km. 

  Μέσω της συμβολικής αυτής κίνησης, ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλει στον αγώνα ενημέρωσης για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στον αγώνα για να νικηθεί ο φόβος και η προκατάληψη, στηρίζοντας τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και τις οικογένειές τους και τιμώντας τις γυναίκες που δεν είναι πια κοντά μας. Γιατί μαζί, είμαστε δυνατότεροι από τον καρκίνο του μαστού. 

  Η Ευρωπαϊκή Πίστη ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα Συλλόγους και Δράσεις που στοχεύουν στη δημιουργία μιας συλλογικής κουλτούρας πρόληψης και ενημέρωσης της Κοινωνίας, καταλήγει η ανακοίνωση.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ