Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Αυγ-2021 13:38

  ΣΕΕΠΕ: Δωρεά 40 κυβικών καυσίμων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού για ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων

  ΣΕΕΠΕ: Δωρεά 40 κυβικών καυσίμων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού για ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ), με σεβασμό απέναντι στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει το πυροσβεστικό μας σώμα στις πληγείσες περιοχές και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες σε υλικοτεχνική υποδομή, προχώρησε στη δωρεά 40 κυβικών καυσίμων και 60 αλυσοπρίονων με τον πλήρη εξοπλισμό τους. 

  Ως ελάχιστο δείγμα στήριξης στο σημαντικό έργο των Ελλήνων πυροσβεστών για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και των καταστροφών που συντελέστηκαν στο περιβάλλον και στις περιουσίες των συνανθρώπων μας, ο ΣΕΕΠΕ προχώρησε στη δωρεά απαραίτητου εξοπλισμού πυροπροστασίας, ενώ χορήγησε και σημαντική ποσότητα καυσίμων. Ύψιστη προτεραιότητα για τον Σύνδεσμο είναι η ενίσχυση με κάθε μέσο των ανθρώπων που με αυταπάρνηση επιχειρούν αδιάκοπα για την προστασία των ανθρώπινων ζωών, των περιουσιών, αλλά και του φυσικού πλούτου της χώρας μας.

  Με την ολοκλήρωση της δωρεάς, ο Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, κύριος Ιωάννης Αληγιζάκης, δήλωσε: "Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πρωτοφανή ανθρωπιστική και περιβαλλοντική κρίση. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, βλέποντας κόπους ζωής να χάνονται μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Για τον λόγο αυτό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, τα μέλη του Συνδέσμου μας στέκονται έμπρακτα στο πλευρό όλων των αφανών ηρώων που συνεχίζουν και δίνουν καθημερινό αγώνα στα πύρινα μέτωπα. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και την κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας θα αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις τεράστιες επιπτώσεις από τις πρωτοφανείς καταστροφές".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ