Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Μαρ-2021 18:43

  Η Παπουτσάνης στο πλευρό των κατοίκων της Ελασσόνας

  Ρεκόρ πωλήσεων κόντρα στην πανδημία «βλέπει» το 2020 η Παπουτσάνης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Παπουτσάνης, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, στέκεται για μία ακόμη φορά με ευαισθησία και σεβασμό δίπλα σε εκείνους που βιώνουν έκτακτες δυσκολίες στη ζωή τους. Με γνώμονα την αλληλεγγύη και με στόχο την κάλυψη των άμεσων αναγκών, η εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Ελασσόνας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς αντισηπτικά και προϊόντα πρώτης ανάγκης για την προσωπική υγιεινή καθώς και ατομικές συσκευασίες σαμπουάν. 

  Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν, η εταιρεία παρέδωσε στο ΚΕΠ Ελασσόνας 4.000 αντισηπτικά NATURA και προϊόντα προσωπικής υγιεινής πρώτης ανάγκης,  με σκοπό να διανεμηθούν στους κατοίκους της περιοχής. Συγχρόνως, προσέφερε περισσότερα από 3.000 σαμπουάν σε ατομικές συσκευασίες. 

  "Η Παπουτσάνης αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες της κοινωνίας με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής και στη δημιουργία μίας ασφαλούς καθημερινότητας" δήλωσε σχετικά η Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Marketing Director της Παπουτσάνης "Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ελασσόνας θέλαμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους με την ευχή πολύ σύντομα να επανέλθει η ζωή τους στους γνώριμους ρυθμούς".

  Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με πυξίδα το σεβασμό και τη φροντίδα στον συνάνθρωπο, η εταιρεία δημιουργεί αξία για την κοινωνία επενδύοντας σε μία σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν τη ζωή των ανθρώπων και δημιουργούν τις προϋποθέσεις να δουν το μέλλον με αισιοδοξία.

  Η εταιρεία διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται με στόχο να καλύπτει όλες τις σύγχρονες καθημερινές ανάγκες σε επίπεδο ατομικής και οικογενειακής χρήσης αλλά και τις ανάγκες βιομηχανικών και εταιρικών πελατών, εμπορικών καταστημάτων και ξενοδοχείων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ