Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Μαρ-2021 13:45

  I.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – I.ΛΑΠΠΑΣ και ELIZA μαζί για πιο ασφαλή παιδιά

  I.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – I.ΛΑΠΠΑΣ και ELIZA μαζί για πιο ασφαλή παιδιά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε., με τη μεσολάβηση του ELIZA, προχώρησε στη δωρεά παρκοκρέβατων και των αντίστοιχων στρωμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού".

  Για το ELIZA - Σωματείο Ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, πρωτεύουσα ανάγκη και συνεχής στόχος αποτελεί η ασφάλεια των παιδιών. Αντίστοιχα η Διοίκηση της εταιρείας Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να είναι δίπλα σε αυτά που το έχουν ανάγκη.

  Ο περιορισμένος διαθέσιμος χώρος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού", δημιούργησε την ανάγκη τοποθέτησης παρκοκρέβατων σε ορισμένους θαλάμους της κλινικής. Πιο συγκεκριμένα, η νοσηλεία βρεφών απαιτεί κούνιες, οι οποίες δεν είναι πάντα διαθέσιμες στους θαλάμους και έτσι τα βρέφη τοποθετούνται σε κρεβάτια. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης των βρεφών στα παρκοκρέβατα έως ότου υπάρξει διαθέσιμη κούνια. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται απολύτως η σωματική ακεραιότητα των βρεφών καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

  Η Διοίκηση της εταιρείας Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας και το σωματείο ΕLIZA εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά τους, που τους δόθηκε η δυνατότητα να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στο έργο του νοσηλευτικού προσωπικού της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, που εδρεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ