Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 17-Μαρ-2021 09:47

  Μασούτης: Στηρίζει τους πληγέντες στην Ελασσόνας

  Μασούτης: Στηρίζει τους πληγέντες στην Ελασσόνας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Σε στιγμές κρίσης καλούμαστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ο καθένας μας στο μέτρο που μπορεί. Με αυτή την αρχή εμποτισμένη στο εταιρικό dna, η εταιρεία Μασούτης στέκεται αλληλέγγυα στους κατοίκους της Ελασσόνας". Με αυτή τη λιτή δήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Μασούτης, έδειξε για ακόμη μία φορά πως για την ιστορική ελληνική εταιρία ο άνθρωπος είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

  Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στο επείγον κάλεσμα του Δήμου Ελασσόνας για είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας από τις περιοχές που έπληξε ο σεισμός.

  Η πλειοψηφία των κατοίκων σε περιοχές όπως το Δαμάσι, το Μεσοχώρι, το Ζάρκο, η Φαρκαδόνα και το Κουτσόχερο σήμερα διαμένουν σε πρόχειρα καταλύματα κι έχουν πολλές ανάγκες. Η εταιρεία Μασούτης απέστειλε τρόφιμα, νερό, απαραίτητα είδη για την προσωπική υγιεινή και άλλα προϊόντα στα οποία παρουσιάζεται μεγάλη ανάγκη επιβεβαιώνοντας, όπως κάνει πάντα, κοινωνικά αντανακλαστικά που μπορούν πραγματικά να κάνουμε διαφορά στις ζωές όσων έχουν ανάγκη.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ