Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 27-Απρ-2020 15:33

  Η BOLTON HELLAS ενισχύει το Υπ. Υγείας στη μάχη κατά του κορονοϊού

  Η BOLTON HELLAS ενισχύει το Υπ. Υγείας στη μάχη κατά του κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η BOLTON HELLAS ενισχύει το έργο του Υπουργείου Υγείας στη μάχη κατά του κορονοϊού και προχωρά σε δωρεές.

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά δύο Ηλεκτροκαρδιογράφων 12-καναλιών (μοντέλο MAC 2000) και δύο Monitor παρακολούθησης ασθενούς (μοντέλο B125 Patient Monitor), που θα καλύψουν επείγουσες ανάγκες των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό και θα συμβάλλουν στην προσπάθεια που καταβάλλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας.

  Παράλληλα, ενισχύει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τη δωρεά ενός Φορητού Έγχρωμου Υπερηχοτομογράφου (μοντέλο LOGIQ V2), ο οποίος αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για την έγκαιρη αντιμετώπιση των περιστατικών και την ποιοτική περίθαλψη των ασθενών από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

  Ο κ. Γιώργος Σ. Τσακαλάκης, Country Manager της BΟLTON HELLAS, δήλωσε "Με σεβασμό απέναντι στην ελληνική κοινωνία αναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά δράση και συμμετέχουμε και εμείς  ενεργά στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης των έκτακτων αναγκών στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, ο στόχος είναι να βγούμε νικητές και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων των δυνάμεων και την συλλογική προσπάθεια"

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021