Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Απρ-2020 14:20

  Δωρεά του Εμπορευματικού Σταθμού Πειραιά PCT στο "Θριάσιο" Νοσοκομείο

  Δωρεά του Εμπορευματικού Σταθμού Πειραιά PCT στο "Θριάσιο" Νοσοκομείο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην αγορά και διάθεση 3.105 μασκών τύπου FFP2 για τις άμεσες λειτουργικές ανάγκες του Θριάσιου νοσοκομείου, για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού COVID-19, προχώρησε ο Εμπορευματικός Σταθμός Πειραιά PCT.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της PCT hang Anming, παραδίδοντας το υγειονομικό υλικό, ανέφερε ότι η πράξη αυτή αποτελεί μία μικρή συνδρομή στο τεράστιο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας και ότι η PCT θα συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της επιδημίας.

  Ο διοικητής του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευρίνας, Αντωνίου Δημήτρης, ευχαρίστησε τη διοίκηση της PCT για την προσφορά της στην κοινή προσπάθεια περιορισμού και ελέγχου της πανδημίας στο Νοσοκομείο, το οποίο μέχρι σήμερα έχει λάβει αυστηρά προληπτικά μέτρα προστασίας τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού του.

  Στην παραλαβή της δωρεάς παραβρέθηκαν επίσης από το Θριάσιο Νοσοκομείο ο αναπληρωτής διοικητής Χρήστος Πιλάλης, ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του Θριάσιου Νοσοκομείου Μανώλης Βαρδαβάκης, το μέλος της ΑΔΕΔΥ Παναγιώτης Παντελής, και από την PCT ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Δοικητικής Υποστήριξης Han Wei, και ο υποδιευθυντής Υγείας και Ασφάλειας Βασίλειος Κόπελας.

  Και οι δυο πλευρές συζήτησαν με θετικό πνεύμα για τους κοινούς στόχους στην προστασία της δημόσιας υγείας και τη συνεργασία για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ