Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 31-Μαρ-2020 16:27

  Δωρεά στα εργαστήρια ΕΚΠΑ και ΑΠΘ 20.000 διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό, από το Ίδρυμα Λάτση και την Συν-Ένωσις

  Δωρεά στα εργαστήρια ΕΚΠΑ και ΑΠΘ 20.000 διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό, από το Ίδρυμα Λάτση και την Συν-Ένωσις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η μη κερδοσκοπική εταιρεία κοινωνικής προσφοράς του ελληνικού εφοπλισμού Συν-Ένωσις, ανακοίνωσαν ότι προχωρούν εκτάκτως στην προμήθεια 20.000 διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό, στο πλαίσιο του ετήσιου συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος "Συμπράττουμε για την Υγεία", με σκοπό την κάλυψη σχετικών αναγκών του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  Η υλοποίηση της δωρεάς γίνεται σε συνεργασία με τους επικεφαλής των εργαστηρίων και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας. Η παράδοση των τεστ θα πραγματοποιείται τμηματικά μέχρι τα τέλη Απριλίου.

  Το Πρόγραμμα "Συμπράττουμε για την Υγεία" είναι μια κοινή πρωτοβουλία του Ιδρύματος Λάτση και της Συν-Ένωσις, που υλοποιείται από το 2018 και απευθύνεται σε δημόσιους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, καθώς και σε μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα, με σκοπό την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στον τομέα της Δημόσιας Υγείας μέσω της προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και της αναβάθμισης υποδομών.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ