Τραμπ: Δεν ήμουν ποτέ φίλος με τον Έπσταϊν - Συνωμότησαν για να με βλάψουν
Δευτέρα, 02-Φεβ-2026 22:34
Ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση Έπσταϊν, μετά τη δημοσιοποίηση των νέων εγγράφων από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε προσπάθεια "συνωμοσίας" κατά του ιδίου και της προεδρίας του.
Ειδικότερα, ο Τραμπ γράφει:
"Όχι μόνο δεν ήμουν φίλος με τον Τζέφρι Έπσταϊν, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Έπσταϊν και ένας λεχρίτης, ψεύτης "συγγραφέας" ονόματι Μάικλ Γουλφ συνωμότησαν με σκοπό να βλάψουν εμένα και/ή την Προεδρία μου".
Στη συνέχεια, μιλάει για χαμένες "ελπίδες της Ριζοσπαστικής Αριστεράς" απειλώντας με μελλοντικές μηνύσεις.
"Επιπλέον, σε αντίθεση με αυτούς που τους αρέσει να εξαπολύουν προσβολές, εγώ δεν πήγα ποτέ στο μολυσμένο νησί του Έπσταϊν, αλλά σχεδόν όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι Δημοκρατικοί και οι δωρητές τους το έκαναν", ανέφερε.