Πούτιν: "Απόλυτες ανοησίες" ο ισχυρισμός της Βρετανίας ότι η Ρωσία σχεδιάζει να προκαλέσει χάος στην Ευρώπη

Πέμπτη, 24-Οκτ-2024 19:32

prtScr

Ο ισχυρισμός του επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας MI5 ότι η Ρωσία στοχεύει να προκαλέσει χάος στη Βρετανία και την Ευρώπη είναι "απόλυτες ανοησίες", δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η κατάσταση "στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων" προκλήθηκε από τις ενέργειες των ευρωπαϊκών αρχών.

Την Τρίτη, ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Βρετανίας MI5 , Κέν Μακάλουμ , είχε αναφέρει σε ομιλία του ότι η ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται "σε μια διαρκή αποστολή να δημιουργήσει χάος στους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς δρόμους", προσθέτοντας ότι "έχουμε δει εμπρησμούς, σαμποτάζ και άλλα".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

* ΜΙ5: Η υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας επιδιώκει να προκαλέσει χάος στη Βρετανία και την Ευρώπη