Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 18-Σεπ-2023 13:20

  Η Juwai IQI διορίζει τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΜΙΕΑ σε ρόλο στρατηγικού συμβούλου

  Η Juwai IQI διορίζει τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΜΙΕΑ σε ρόλο στρατηγικού συμβούλου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Juwai IQI ανακοίνωσε την πρόσληψη του Soma Sundram, πρώην διευθύνοντα συμβούλου του Μαλαισιανού Ινστιτούτου Κτηματομεσιτών (MIEA), στη θέση του στρατηγικού συμβούλου της.

  Με μια διακεκριμένη καριέρα που περιλαμβάνει την πενταετή θητεία του ως ο πρώτος CEO της MIEA και ένα χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων ηγετικών ρόλων. Το ταξίδι του Soma στον κόσμο των ακινήτων ξεκίνησε το 1987 και η αφοσίωσή του στον κλάδο τον οδήγησε στη MIEA, όπου υπηρέτησε σε διάφορους ρόλους για περισσότερα από 30 χρόνια. Εκτός από Διευθύνων Σύμβουλος, διετέλεσε επίσης Πρόεδρος από το 2007 έως το 2009. Στη MIEA, θέσπισε τα Εθνικά Βραβεία Ακινήτων. Είναι ένας από τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου, και δημιούργησε μόνος του τη διήμερη ενότητα μαθημάτων του NCC syllabus για την BOVAEP και έχει εκπαιδεύσει σχεδόν 200.000 επαγγελματίες του κλάδου των ακινήτων από το 1987. Είναι επίσης ιδρυτής και γενικός γραμματέας της Asean Real Estate Network Alliance (ARENA).

  Ο Kashif Ansari, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Juwai IQI, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εν λόγω ανάθεση, δηλώνοντας: "Είναι τιμή μας να καλωσορίσουμε τον Soma στην Juwai IQI ως στρατηγικό μας σύμβουλο. Οι βαθιές γνώσεις του και η εκτεταμένη κατανόηση τόσο της μαλαισιανής όσο και της παγκόσμιας αγοράς ακινήτων θα αποτελέσουν ανεκτίμητο πλεονέκτημα καθώς συνεχίζουμε την ταχεία παγκόσμια επέκτασή μας. "Ο διορισμός του έρχεται σε μια κομβική στιγμή της πορείας μας.

   
  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ