Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 06-Ιουν-2023 19:51

  Θ. Μιχαλόπουλος: Αποχωρεί από την Microsoft Hellas - Αναλαμβάνει General Manager στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Θεοδόσης Μιχαλόπουλος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την αποχώρησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος. Αν και ο κ. Μιχαλόπουλος πριν περίπου δύο μήνες στο πλαίσιο δημοσιογραφικής συνάντησης είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα και οι οποίες υποστήριζαν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στη θέση του επικεφαλής του ελληνικού γραφείου, ωστόσο η συγκεκριμένη ανάρτηση ήρθε για να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες. Ο κ. Μιχαλόπουλος, ο οποίος αποχωρεί μέσα στο καλοκαίρι, παραμένει στη Microsoft καθώς αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα General Manager, Financial Services, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Σύμφωνα με την εταιρεία οι επόμενοι 3 μήνες κρίνονται ως μεταβατικοί για τη διοίκηση του ελληνικού γραφείου ενώ η παραπάνω εξέλιξη, η οποία χαρακτηρίζεται ως μέρος της επαγγελματικής ανάπτυξης του κ. Μιχαλόπουλου, δεν πρόκειται να επηρεάσει τη σχεδιαζόμενη μεγάλη επένδυση των data centers.

  Ο κ. Μιχαλόπουλος ανάρτησε στον λογαριασμό του στο LinkedIn το παρακάτω μήνυμα:

  "Τα νέα ξεκινήματα είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτούμε από πού έχουμε έρθει και πού κινούμαστε. Σύμφωνα με το ποίημα της Ιθάκης του Καβάφη, η εστίαση μπορεί να είναι στον προορισμό, ωστόσο πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα απολαύσουμε το ταξίδι!

  Και τι ταξίδι έκανε η Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας τα τελευταία χρόνια: Λίγο αφότου ανέλαβα αυτό τον ρόλο πριν από τέσσερα χρόνια, ξέσπασε μια πανδημία, αλλά η τεχνολογία μας ήταν εκεί για να υποστηρίξει τις ζωές των ανθρώπων, να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε. Μέσα σε όλη την αβεβαιότητα, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μη χάσουμε ούτε ένα βήμα. από την επένδυση των data centers στην Ελλάδα, των πρώτων για τη χώρα και ενός επιταχυντή για την οικονομία της· στην πρωτοβουλία μας skilling for employability μέσω του #GRforGrowth που μετρά ήδη πάνω από 40.000 εκπαιδεύσεις για την ψηφιακή αποκατάσταση της Αρχαίας Ολυμπίας για την επίτευξη ισχυρής επιχειρηματικής ανάπτυξης με μια τόσο αφοσιωμένη και ταλαντούχα ομάδα – δύο φορές στους τρεις κορυφαίους και πρωταθλητής επιδόσεων ως υποτομέας από το 2020! Είμαι ευγνώμων πάνω από όλα για όλους στην πορεία, τους ηγέτες μου, τους συνομηλίκους μου, τον LT μου, όλη την ομάδα! Σας ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε και που εργάζεστε με πάθος κάθε μέρα για να προσθέτετε αξία σε αυτό που κάνουμε.

  Η δέσμευση της Microsoft σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, έχοντας αναγνωρίσει από νωρίς τη δυναμική τους, ήταν εκπληκτική και θα συνεχιστεί. Είχα την τύχη να είμαι μέρος του, θα είμαι έτοιμος να προχωρήσω μπροστά και ανυπομονώ να καλωσορίσω σύντομα τον επόμενο ηγέτη που θα συνεργαστεί με την ομάδα για να ξεκινήσει το πρώτο data center σε αυτή την περιοχή μεταξύ όλων των άλλων προτεραιοτήτων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ