Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 27-Μαρ-2023 08:46

  Κίνα: Ετήσια αύξηση 35,48% κατέγραψαν οι αγοροπωλησίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τον Φεβρουάριο

  'Τέλος' η ταλαιπωρία των πολιτών στις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Κίνα κατέγραψαν δυναμική ανάπτυξη το Φεβρουάριο, ωθούμενες από την αυξανόμενη ζήτηση, αλλά και την ισχυρή ανάκαμψη της αγοράς, μετά από το φετινό Φεστιβάλ της Άνοιξης σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

  Τον προηγούμενο μήνα, περίπου 1,46 εκατομμύρια μεταχειρισμένα οχήματα άλλαξαν χέρια στην Κίνα, με ετήσια αύξηση 35,48%, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Ένωσης Εμπόρων Αυτοκινήτων της Κίνας (CADA).

  Στο πρώτο δίμηνο του 2023, περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια μεταχειρισμένα οχήματα αποτέλεσαν το αντικείμενο εμπορικών πράξεων στην κινεζική αγορά, με ετήσια αύξηση 5,68%.

  Η αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ανέκτησε τη δυναμική της τον Φεβρουάριο, ενώ η συσσωρευμένη ζήτηση θα συνεχίσει να προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για την αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων, σύμφωνα με την ίδια ένωση.

  Η CADA πρόσθεσε ότι η νέα πολιτική του Πεκίνου που ενθαρρύνει την τυποποιημένη λειτουργία της αγοράς των μεταχειρισμένων οχημάτων, αλλά και τη λειτουργία της σε μεγαλύτερη κλίμακα θα προωθήσει την υγιή ανάπτυξη της.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ