Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Σεπ-2022 14:49

  Societe Generale: Μετά τον CEO, αποχωρούν άλλα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της

  Société Générale: Οι 30 εισηγμένες με ταμεία που ξεχειλίζουν από ρευστότητα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Societe Generale, η οποία ήδη αναζητά νέο διευθύνοντα σύμβουλο, ανακοίνωσε ότι δύο υψηλόβαθμα στελέχη της θα αποχωρήσουν πριν από το τέλος του έτους.

  Η τρίτη μεγαλύτερη εισηγμένη τράπεζα της Γαλλίας, δήλωσε ότι η επικεφαλής διαχείρισης κινδύνου, Sadia Ricke, θα αποχωρήσει στις 30 Νοεμβρίου και η Caroline Guillaumin, επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας, θα παραιτηθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

  Η Ricke, βετεράνος της SocGen, θα γίνει επικεφαλής του ομίλου για θέματα ρίσκου στην Standard Chartered, από την 1η Φεβρουαρίου, αντικαθιστώντας τον Mark Smith ο οποίος συνταξιοδοτείται στο τέλος του τρέχοντος έτους.

  Η Ricke εντάχθηκε στο δυναμικό της Societe Generale το 1994 και κατείχε σειρά υψηλόβαθμων θέσεων εντός του τμήματος εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής πριν διοριστεί ως Chief Risk Officer πέρυσι.

  Η Guillaumin, η οποία βρίσκεται στο δυναμικό της γαλλικής τράπεζας από το 2010, θα ακολουθήσει μια νέα καριέρα εκτός του τραπεζικού κλάδου, όπως ανακοίνωσε η SocGen, προσθέτοντας ότι οι διάδοχοι των δύο στελεχών θα ανακοινωθούν σε άλλη ημερομηνία.

  Μια απόφαση για νέο διευθύνοντα σύμβουλο αναμένεται τον επόμενο μήνα, με τον επικεφαλής των δικτύων λιανικής της τράπεζας και τον επικεφαλής επενδυτικής τραπεζικής, να θεωρούνται ως οι κορυφαίοι υποψήφιοι από το εσωτερικό της τράπεζας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ