Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Σεπ-2022 09:51

  Καντίροφ: Δεν θα γίνει επιστράτευση στην Τσετσενία - Όποιος διαδηλώνει θα στέλνεται στην πρώτη γραμμή

  Καντιροφ Πουτιν
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ είπε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί επιστράτευση στη δημοκρατία της Τσετσενίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία, η Τσετσενία "υπερέβη την ποσόστωση κινητοποίησης".

  Σύμφωνα με τον Καντίροφ, 20.000 άνθρωποι από την Τσετσενία συμμετείχαν σε εχθροπραξίες κατά τη διάρκεια του πολέμου. Έτσι, η δημοκρατία ξεπέρασε το "σχέδιο" κατά 254%, είπε.

  Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Καντίροφ, οι συγγενείς των γυναικών που προσπάθησαν νωρίτερα να πραγματοποιήσουν αντιπολεμική συγκέντρωση στο Γκρόζνι έχουν ήδη κληθεί και σταλεί στην Ουκρανία. Απείλησε επίσης ότι όποιος πήγαινε στο συλλαλητήριο, ή οι σύζυγοί τους και όλα τα παιδιά τους, θα σταλούν στην πρώτη γραμμή.

  Νωρίτερα, ο Καντίροφ ανακοίνωσε ότι οι μαχητές του μεταβαίνουν σε "μια νέα τακτική κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία".

  Ο Καντίροφ διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία θα ανακτήσει τον έλεγχο στην περιοχή του Χαρκόβου και θα φτάσει στην Οδησσό. Παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη από τα ρωσικά στρατεύματα στην κατεύθυνση του Χάρκοβο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ