Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Αυγ-2022 16:57

  Κατρακύλα 40% για την Bed, Bath & Beyond μετά την έξοδο του Ryan Cohen

  Κατρακύλα 40% για την Bed, Bath & Beyond μετά την έξοδο του Ryan Cohen
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 23.25

  Κατρακύλα της τάξης του 40,45% σημείωσε η μετοχή της Bed, Bath & Beyond την Παρασκευή στον απόηχο της ανακοίνωσης του δισεκατομμυριούχου επενδυτή, Ryan Cohen ότι πούλησε το μερίδιο του στην εταιρεία, αποκομίζοντας κέρδη άνω των 55 εκατ. δολ. 

  Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι πούλησε το 9,8% που κατείχε στην εταιρεία προϊόντων κατοικίας, σχεδόν πέντε μήνες αφότου το συγκέντρωσε και πίεσε για αλλαγές στη διοικητική δομή της εταιρείας. Η Bed, Bath & Beyond είχε ανταποκριθεί, απομακρύνοντας τον διευθύνοντα σύμβουλο και αλλάζοντας κάποια μέλη του Δ.Σ. 

  Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Reuters, τα κέρδη του Cohen από την πώληση του μεριδίου του στην Bed, Bath & Beyond είναι μεταξύ 55 εκατ. και 60 εκατ. δολ. προ φόρων. 

  Ο Cohen δεν ανακοίνωσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην πώληση του μεριδίου του. Οι πωλήσεις έγιναν την Τρίτη και την Τετάρτη μετά από ένα ράλι 300% της μετοχής τον Αύγουστο.

  Οι μετοχές της Bed Bath & Beyond, οι οποίες σκαρφάλωσαν μέχρι τα 30 δολ. νωρίτερα αυτόν τον μήνα, έκλεισαν την Πέμπτη με βουτιά 20% στα 18,55 δολ. ενώ σήμερα υποχώρησαν περαιτέρω στα 11,03 δολ. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ