Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Ιουλ-2022 10:57

  Hermes International: Σε επίπεδο-ρεκόρ τα κέρδη α΄ εξαμήνου

  Hermes International: Σε επίπεδο-ρεκόρ τα κέρδη α΄ εξαμήνου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Hermes International διατήρησε τον μεσοπρόθεσμο στόχο ανάπτυξης, καθώς τα κέρδη α΄ εξαμήνου αυξήθηκαν σε επίπεδο-ρεκόρ, παρά τα προβλήματα από τα lockdowns στην Κίνα.

  Η εταιρεία πολυτελών ειδών μόδας, γνωστή για τις τσάντες της, εμφάνισε επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα 2,3 δισ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του έτους, από 1,72 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, και καθαρά κέρδη 1,64 δισ. ευρώ.

  Το επαναλαμβανόμενο λειτουργικό περιθώριο διαμορφώθηκε σε νέο υψηλό, στο 42%, ανέφερε η Hermes.

  Τα έσοδα στο εξάμηνο του έτους διαμορφώθηκαν στα 5,48 δισ. ευρώ, επιβραδύνοντας την αύξηση στο β΄ τρίμηνο στο 20% σε σταθερό νόμισμα, από το 27% στο προηγούμενο τρίμηνο.

  Στην Κίνα τα έσοδα επιβραδύνθηκαν από τους περιορισμούς και το κλείσιμο καταστημάτων τον Απρίλιο και τον Μάιο, αλλά ανέκαμψαν έντονα τον Ιούνιο.

  Εν τω μεταξύ, η εταιρεία κατέγραψε την ισχυρότερη ανάπτυξή της στις ΗΠΑ όπου το momentum συνεχίστηκε, και στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στη Γαλλία, χάρη στη συνεχιζόμενη ζήτηση από τους ντόπιους πελάτες και την επιστροφή του τουρισμού.

  Η Hermes δεν έθεσε στόχους για το σύνολο της χρήσης, αλλά τόνισε πως παραμένει αισιόδοξη για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της για αύξηση των εσόδων σε σταθερό νόμισμα μεσοπρόθεσμα.

  "Για το 2022, οι επιπτώσεις της κατάστασης υγείας παραμένει δύσκολο να αξιολογηθούν", πρόσθεσε η εταιρεία.ermesHermefdjkhdgv

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ