Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Ιουλ-2022 11:23

  Volvo: Τα προβλήματα εφοδιασμού θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις πωλήσεις στο τρίμηνο

  Volvo: Τα προβλήματα εφοδιασμού θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις πωλήσεις στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Volvo Car ανακοίνωσε ότι οι περιορισμοί στην προσφορά και τα lockdowns που συνεχίζονται για τον κορονοϊό στην Κίνα, έπληξαν τις παραδόσεις λιανικής και την παραγωγή στο β΄ τρίμηνο και θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις πωλήσεις λιανικής στο γ΄ τρίμηνο, αν και η ζήτηση παραμένει ισχυρή.

  Η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων τόνισε πως τώρα αναμένει αξιοσημείωτη βελτίωση στην κατάσταση της προσφοράς, με την παραγωγή να επιστρέφει δυναμικά τον Ιούνιο, και υπό την προϋπόθεση ότι αυτή η ομαλοποίηση θα συνεχιστεί, αναμένει σταδιακή αύξηση της παραγωγής τους επόμενους μήνες.

  Ως αποτέλεσμα, η Volvo Cars αναμένει ότι οι όγκοι χονδρικής για το 2022 θα είναι καλύτεροι από ό,τι το 2021, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Jim Rowan.

  Για τη χρήση του 2022, η εταιρεία αναμένει ότι οι πωλήσεις λιανικής θα παραμείνουν αμετάβλητες ή ελαφρώς χαμηλότερες σε σχέση με τους όγκους του 2021.

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 8,94 δισ. κορόνες (873,7 εκατ. δολάρια) από τα 2,5 δισ. κορόνες, καθώς τα κέρδη αυξήθηκαν κατά 5,9 δισ. κορόνες.

  Τα έσοδα μειώθηκαν 1,7% στα 71,3 δισ. κορόνες.

  Οι αναλυτές ανέμεναν καθαρά κέρδη 3 δισ. κορόνων και έσοδα 70,73 δισ. κορόνων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ