Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Ιουλ-2022 10:06

  Robert Walters: Ανακάμπτουν οι προσλήψεις παγκοσμίως

  Robert Walters: Ανακάμπτουν οι προσλήψεις παγκοσμίως
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η βρετανική εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού, Robert Walters, προέβλεψε κέρδη για ολόκληρο το έτος υψηλότερα από τις προσδοκίες της αγοράς, σημειώνοντας άνοδο 26% στα καθαρά έσοδα από αμοιβές του β΄ τριμήνου, εν μέσω ανάκαμψης των μόνιμων προσλήψεων παγκοσμίως.

  Οι επιχειρήσεις στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού έχουν επωφεληθεί από την αυξημένη ζήτηση, καθώς ο κλάδος ανακάμπτει από τα χαμηλά επίπεδα που βρισκόταν στην πανδημία, με τις επιχειρήσεις να αναζητούν να προσλάβουν κατάλληλα ταλέντα εν μέσω ελλείψεων προσωπικού και παραιτήσεων εργαζόμενων.

  Η Robert Walters, ο οποίος ειδικεύεται στις προλήψεις για λογιστικές, νομικές και τεχνολογικές θέσεις εργασίας, επίσης τόνισε πως η ανάπτυξη συνεχίστηκε σε όλες τις μορφές προσλήψεων.

  "Έχουμε συνεχίσει να επενδύουμε σε επιπλέον προσωπικό για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε περαιτέρω την τρέχουσα ζήτηση για ταλέντα που υπάρχει σε όλο το παγκόσμιο αποτύπωμά μας και τους εξειδικευμένους κλάδους μας”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

  Η εταιρεία τόνισε ότι ο μη εκτελεστικός πρόεδρος Ron Mobed θα αποχωρήσει από την εταιρεία στις 15 Ιουλίου και ο μη εκτελεστικός διευθυντής θα αναλάβει τον ρόλο του προσωρινού μη εκτελεστικού προέδρου, ενώ το δ.σ. ψάχνει για διάδοχο.

  Τα καθαρά έσοδα από προμήθειες αυξήθηκαν στα 112 εκατ. Στερλίνες (133,43 εκατ. Δολάρια) στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Ιουνίου, υψηλότερα από τα 89 εκατ. Στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ