Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Ιουλ-2022 14:30

  Foxconn: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης

  Foxconn: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Foxconn της Ταϊβάν, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών για μεγάλους πελάτες με συμβόλαιο παγκοσμίως, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης χάρη στις ισχυρές πωλήσεις τεχνολογίας από smartphones μέχρι servers, παρά τις ανησυχίες για επιβράδυνση της ζήτησης λόγω του πληθωρισμού.

  Η ταϊβανέζικη εταιρεία έχει αντιμετωπίσει σοβαρή έλλειψη επεξεργαστών όπως και άλλες επιχειρήσεις, που έχει πλήξει την παραγωγή smartphones, συμπεριλαμβανομένης και για τον μεγάλο πελάτη της, την Apple, εν μέρει εξαιτίας των lockdowns στην Κίνα.

  Αλλά οι πωλήσεις της εταιρείας τον Ιούνιο αυξήθηκαν 31% σε σχέση με το προηγούμενο έτος σε υψηλό-ρεκόρ για τον μήνα, χάρη στην κατάλληλη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και τις αυξανόμενες πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους.

  Οι καλύτερες του αναμενόμενου πωλήσεις της εταιρείας για τον Ιούνιο, έρχονται σε μία περίοδο που οι επενδυτές έχουν εκφράσει ανησυχίες για την επιβράδυνση της τεχνολογικής ζήτησης κατά τη διάρκεια της ύφεσης στις μεγάλες αγορές, εξαιτίας του υψηλού πληθωρισμού και του πολέμου στην Ουκρανία.

  Για το 2022 η Foxconn τόνισε πως οι προοπτικές έχουν βελτιωθεί και υπερβαίνει τις προσδοκίες για μη ανάπτυξη, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ