Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Ιουλ-2022 11:15

  Ryanair: Ο Ιούνιος ήταν ο μήνας με την μεγαλύτερη κίνηση στην ιστορία της

  Ryanair: Ο Ιούνιος ήταν ο μήνας με την μεγαλύτερη κίνηση στην ιστορία της
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ryanair είχε την μεγαλύτερη κίνηση τον Ιούνιο, καθώς μετέφερε 15,9 εκατ. επιβάτες, περισσότερους κατά 5,3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και ξεπερνώντας το προηγούμενο υψηλό του Μαΐου.

  Ο συντελεστής φορτίου, που μετρά το πόσο καλά μια αεροπορική εταιρεία καλύπτει τις διαθέσιμες θέσεις, έφτασε το 95% για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας.

  Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, η μεγαλύτερη στην Ευρώπη με βάση τον αριθμό των επιβατών, τόνισε πως πραγματοποίησε περισσότερες από 88.500 πτήσεις τον Ιούνιο, καθώς ο δείκτης χωρητικότητας αυξήθηκε από το 92% πριν από ένα χρόνο, όταν είχε μεταφέρει 15,4 εκατ. επιβάτες.

  Η εταιρεία πτήσεων χαμηλού κόστους αναμένει ότι θα μεταφέρει 15% περισσότερους επιβάτες αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, και θα μεταφέρει 165 εκατ. επιβάτες σε ετήσια βάση μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

  Η Ryanair δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι λιγότερο από το 2% των πτήσεών της επηρεάστηκαν από το αρχικό κύμα των απεργιών από τα συνδικάτα των πληρωμάτων καμπίνας στο Βέλγιο, στην Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ