Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Ιουν-2022 13:20

  Άγνωστοι έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 100 εκατ. δολαρίων

  Οι 11 δισεκατομμυριούχοι που κέρδισαν από το ισχυρό ράλι του bitcoin
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η αμερικανική εταιρεία crypto, Harmony, ανακοίνωσε ότι άγνωστοι έκλεψαν ψηφιακά νομίσματα αξίας περί τα 100 εκατ. δολάρια από ένα από τα βασικά της προϊόντα, στην τελευταία από μια σειρά ληστειών σε έναν κλάδο που εδώ και καιρό βρίσκεται στον στόχο των χακερς.

  Η Harmony αναπτύσσει blockchains για τη λεγόμενη αποκεντρωμένη χρηματοδότηση –peer to peer ιστοσελίδες που προσφέρουν δάνεια και άλλες υπηρεσίες χωρίς τους παραδοσιακούς φύλακες όπως τράπεζες –και μη ανταλλάξιμα αντικείμενα.

  Η αμερικανική εταιρεία τόνισε πως η ληστεία έπληξε την Horizon bridge, ένα εργαλείο για τη μεταφορά crypto μεταξύ διαφορετικών blockchains –το υποκείμενο λογισμικό που χρησιμοποιείται από ψηφιακά tokens όπως το bitcoin και το ether.

  Οι κλοπές μαστίζουν τις εταιρείες στον κλάδο των crypto, με τις γέφυρες blockchains να τίθενται όλο και περισσότερο στο στόχαστρο.

  Περίπου 1 δισ. δολάρια έχουν κλαπεί από γέφυρες μέχρι στιγμής το 2022, σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων blockchain, Elliptic.

  Η Harmony τουήταρε ότι "συνεργάζεται με τις εθνικές αρχές και τους ειδικούς για να εντοπίσει τον ένοχο και να ανακτήσει τα κλεμμένα κεφάλαια", χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ