Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Ιουν-2022 14:17

  Thor Industries: Αυξήθηκαν κέρδη και πωλήσεις στο τρίμηνο

  Thor Industries: Αυξήθηκαν κέρδη και πωλήσεις στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Thor Industries ανακοίνωσε υψηλότερες πωλήσεις και κέρδη στο γ΄ τρίμηνο χρήσης, καθώς η εταιρεία συνέχισε να βλέπει ισχυρή ζήτηση για τα οχήματα αναψυχής της.

  Η κατασκευάστρια εταιρεία των εν λόγω οχημάτων εμφάνισε καθαρά κέρδη 348,1 εκατ. δολαρίων για το τρίμηνο μέχρι τις 30 Απριλίου, σε σχέση με τα 183,3 εκατ. δολάρια πριν από ένα χρόνο.

  Τα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 6,32 δολάρια ανά μετοχή έναντι των 3,29 δολαρίων, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 4,90 δολαρίων.

  Οι καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν 35% στα 4,66 δισ. δολάρια, κυρίως λόγω των υψηλότερων τιμών και των υψηλότερων όγκων πωλήσεων.

  Οι αναλυτές ανέμεναν πωλήσεις 4,19 δισ. δολαρίων.

  Το περιθώριο των ενοποιημένων μεικτών κερδών αυξήθηκε στο 17,3% από το 14,6% πριν από ένα χρόνο.

  "Παραμένουμε πειθαρχημένοι στην ευθυγράμμιση της παραγωγής για την κάλυψη της τρέχουσας ζήτησης χωρίς υπερβολική παραγωγή και χωρίς να υπερφορτωθεί το κανάλι των ανεξάρτητων προμηθευτών μας", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Bob Martin.

  Μέχρι τις 30 Απριλίου, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της εταιρείας διαμορφώθηκε στα 13,88 δισ. δολάρια, κάτι που αποτυπώνει την υγιή μακροπρόθεσμη ζήτηση για τα προϊόντα της εταιρείας.

  Οι οικονομικός διευθυντής τόνισε πως τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας περιόρισαν την παραγωγή στο τρίμηνο και η ζήτηση ξεπέρασε την προσφορά.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ