Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 04-Ιουν-2022 09:48

  Ο Lloyd Blankfein της Goldman Sachs ζητά να περιοριστούν οι αρνητικές δηλώσεις για την οικονομία

  Ο Lloyd Blankfein της Goldman Sachs ζητά να περιοριστούν οι αρνητικές δηλώσεις για την οικονομία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Lloyd Blankfein, senior chairman της Goldman Sachs Group Inc., δήλωσε πρέπει να υπάρξει ένας περιορισμός της αρνητικότητας για την οικονομία, μετά από μια σειρά εταιρικών προειδοποιήσεων για την οικονομία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Bloomberg.

  Τα σχόλιά του ήρθαν μετά από εκείνα του Elon Musk ο οποίος δήλωσε ότι η Tesla θα μειώσει το μισθωτό προσωπικό της κατά 10% και το Reuters ανέφερε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας είπε σε ορισμένους διευθυντές ότι είχε ένα "σούπερ κακό προαίσθημα" για την οικονομία.

  Στελέχη από τον Jamie Dimon της JPMorgan έως την Jane Fraser της Citigroup και τον Gary Friedman, επικεφαλής της εταιρείας λιανικής πώλησης επίπλων RH, προειδοποίησαν αυτή την εβδομάδα τους επενδυτές να είναι επιφυλακτικοί για μια οικονομική ύφεση. Τον περασμένο μήνα, ο ίδιος ο Blankfein προέτρεψε τις εταιρείες και τους καταναλωτές να προετοιμαστούν για μια ύφεση στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν "πολύ, πολύ υψηλό κίνδυνο". 

  Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Goldman δήλωσε στο Twitter την Παρασκευή ότι ενώ αυτές είναι "πιο επικίνδυνες εποχές", η οικονομία "μπορεί ακόμη να προσγειωθεί μαλακά".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ